- 15 Nisan 2010
- 26.236
- 1.367
- 1.693
Honda Civic araçların 1.4 motorunu kullanan var mı? Yol tututuşu nasıl,1.6 ile arasında çok fark var mı?
Bir aracın yol tutuşu ile motor hacminin ne alakası var?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Honda Civic araçların 1.4 motorunu kullanan var mı? Yol tututuşu nasıl,1.6 ile arasında çok fark var mı?
Yol tutuşu olarak 1.6 gibi keyif verir mi demek istedim.
Tapatalk
Atmosferik motorlar da, 1.6 ile 1.4 arasında öyle çok büyük bir fark olmaz. Benzinliyse, ikisi de son derece fazla yakacağı için, performansı düşünmemek gerekli.
320ed sorunlu fln değil. Dünya'nın en iyi otomatik şanzımanı var üstünde. E36 kasa 316i'ler ile bir tutmanız tuhaf. F30 316i bile chip ile 160hp'leri görüyor, artık hepsi turbo beslemeli motor.
Özellikle 320ed piyasada ki tüm C180k'larla dalga geçen ve ona göre çok daha az yakan bir araç. 320ed Türkiye için gayet iyi ve mantıklı bir motor seçeneği. 328i Türkiye'de herkesin satın alabileceği bir fiyata satılmıyor. 180.000TL ve üstü rakamları verdikten sonra insanlar minik bir D segment yerine, konfor odaklı D veya E segmente yönelmek istiyorlar.
1.6 motorlu 5 serisi için aynı yorumu yapsanız kısmen katılırım ancak 3 serisi için gayet performanslı bir motor.
Sekline bayiliyoruz ama cidden ed ve 3,28 in ikisini kullaninca biri adinin hakkini veriyor digeri insignadan hallice o da 1,6 180 hp ve 13-14 lt yakit tüketimine sahip ama 70.000 tl civarinda ed ise 2 kat maliyete ayni performansi vaad ediyor, süren olarak benim fikrim bu tabi simdi carrera 4s e binsem ayni seyi 3,28 icin soyleyebilrim
Ama ed bence fiyatini hak etmiyor üstelik %45 vergi diliminde olmasina ragmen
İnsignia dediğin araba vasatı aşamayan bir araba. 320ed şehir içi 9 litre yakıyor denedik bizzat. insignia dediğin araba 10 litrenin altına düşmediği gibi performans olarak kuru kalabalık beygirlere sahip, aktarmasına fln hiç değinmiyorum
İnsignia dediğin araba vasatı aşamayan bir araba. 320ed şehir içi 9 litre yakıyor denedik bizzat. insignia dediğin araba 10 litrenin altına düşmediği gibi performans olarak kuru kalabalık beygirlere sahip, aktarmasına fln hiç değinmiyorum[/QUOT
Yok anlasamayacagiz bende ikisde var daha dogrusu evde 28 de ed de var benim tuketimim 12 civari ama eco proda surekli gidilirse olabilir 9
Bu mu ?
Ferrari F Serisi F12 Berlinetta 2013 Model 740.000 EUR Galeriden satılık sıfır Füme renk - 142636146
Yoksa bu mu ? :nargile:
Ferrari F Serisi F12 Berlinetta 2013 Model 640.000 EUR Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 159577806
İşin şakası bir yana eski parayla biri 2 trilyon diğeri 1,5 trilyon . :surprised: Vay babanın koçu...
Abi eğer alacaksan bir değerlendirme yapacam![]()
Bugün bir otomobilde nihayet karar kıldık.... Sembolik kaporamızı da verdik. Allah'ın izniyle yarın alacağız.
Araç; FIAT Palio 1.2 EL benzinli 2002 Model... Fiyatı: 12.500 TL (13.200 TL den pazarlıkla bu fiyata anlaştık)
Emsal araştırması yaptım. Ortalama normal bir fiyata aldığımızı hatta model yılına göre iyi bile diyebileceğimiz bir rakam olduğuna kanaat getirdim.
Bugün servise de gösterdik, ayrıca tramer sorgulaması da yaptırdım, temiz çıktı hepsi çok şükür.
HAYIRLI OLSUN ABİ
tarçını bindirmessen bu iyi dileğimi düşünür geri alabilirim