Arkadaşlar 1 aydır kredi çekmiş araba bakıyorum en sonunda buldum...

2008 opel astra 1.4 classic twinport. eski kasalarından yalnız. 4 kapıda boya var değişen yok bu dört kapının hiç birinde değişen yok sadece çizik boyaları olduğu söylendi zaten cuma servise göstercem ve araç fiyatı 22.500 sizce uygunmudur?

bu arada araba sahibi araçta dediğim hariç birşey çıkarsa servis parasını kendi karşılıcak baya güveniyor

Hyundai Accent 1.4 (Era)

2009 Model

75.000 KM

Benzin

Sadece sol ön çamurluk değişmiş. Akü ve yağ değişimi yapılmış. Onun hjaricinde bir kusuru yok.

22.000 TL fiyat çektiler. Ne diyorsunuz, alınır mı?

Paraya bak. Şu civic en fazla 35 eder. Piyasa inanılmaz yüksek. Aralık ayı gelince gorurum bu paraları isteyenleri.

Çok büyük bir değişiklik olacağını sanmıyorum. Tamam 2-3 gayme oynayabilir ama o da belki. Millet arabasına hint kumaşı muamelesi yapıyor.

0 km araç fiyatları suan cok yüksek oldugu için 2. El de tavan yapıyor fiyatlar. Peugeot 308 in fulu 85.000 tl oldugu bir ülke düşün işte. Bende 2006 model lancer vardı,geçenkış 17.500 e sattım suan emsali nette 23/26 bin arası yazmışlar. Şaka gibi.

0 km araç fiyatları suan cok yüksek oldugu için 2. El de tavan yapıyor fiyatlar. Peugeot 308 in fulu 85.000 tl oldugu bir ülke düşün işte. Bende 2006 model lancer vardı,geçenkış 17.500 e sattım suan emsali nette 23/26 bin arası yazmışlar. Şaka gibi.

Ben de fiyatlar düşüklen 2010-2011 lancer bakıyordum nasıl güzel araç mıdır? Bir çok kişi övüyor ama sonra gidip golf, astra alıyor. :asd:

Ben de fiyatlar düşüklen 2010-2011 lancer bakıyordum nasıl güzel araç mıdır? Bir çok kişi övüyor ama sonra gidip golf, astra alıyor. :asd:

Valla ben cok memnundum. 2. El piyasası pek olmadıgı için insanlar yaklaşmaya korkuyor ama araba arkasının savrulma sıkıntısı dısında cok iyidi. Herkeste olan araçlar bana pek cazip gelmiyor. Farklı olmalı herkeste olmamalı.

2.el fiyatları hiçbir zaman eskisi gibi ucuz olmayacak.Sebebi de artık gelişen teknlojiyle araba fiyatları çok uçtu.B sınıfı araçlar bile 40 bin 50 arası satıyolar.Tabi vergilerinde çok etkisi var.

1998 1999 Beyaz veya gri honda civic 1.6 i es güvenlik paket arıyorum beyler varmı satan yada çevresinde satılık km 200 bini geçmesin motoru diri olsun 1 2 değişenden fazlası olmasın boyada keza öyle

Arkadaşlar 2007-9 arası lancer bakıyorum. 25 bin tl param var. Ne dersiniz alınabilir bir araç mi?

lanet olsun bir türlü 20 21'e temiz 98 1.6 ies güvenlik paket civic bulamadım iyimi hep 23 24 yazmışlar o kadar etmez yahu

Aylar süren araştırmalar, bayi bayi gezmeler, test sürüşleri derken gönlümüze göre bir araç bulduk. E250 4MATIC Dizel, birkaç gereksiz hediye ve 2 yıl ekstra garantiyle 74000 € fiyat aldık ve siparişimizi verdik. Şeker beyazı renk için 60-90 gün bekleme süresi can sıksa da yapacak birşey yok . 2010 model Scirocco R aracımı da satılığa çıkardım. Scirocco'nun en dolusudur ve ekstralıdır, fiyatım 130000 TL. Fiyatı yükselttim, acelem yok nasıl olsa. Ciddi alıcıya fotoğraflarını gönderebilirim.

Edit: Türk vatandaşlarına satış yapamam.

Geri
Üst Alt