320 tork çok iyi.Ki yeni nesil dizel araçlar benziliden farkı yok.Banamısın demiyor.Kökledikçe turbo dizel uçuyor

Ustelik bu yakit verileri dogruysa muthis.

[attachment=12127:ImageUploadedByTapatalk1406720709.969176.jpg]

Ekli dosyalar

• ImageUploadedByTapatalk1406720709.969176.webp
    ImageUploadedByTapatalk1406720709.969176.webp
    61,8 KB · Görüntüleme: 143
45-50 aile aracı olarak ne önerirsiniz?

yakıtı cok iyi , tork u güzel , hızlanması , fiyatı vs herşeyi rakiplerinin önünde ama honda denince akla atmosferik benzinli geldiği için ve tipi biraz değişik olduğu için tutulan bir araba değil , 2. el piyasası kötü baya,,, ben de sedan ve hb arasında kalıp sedanını aldım ,

sürekli araç değiştiren biri değilseniz alabilirsiniz , ama satarken zorlanabilirsiniz ,

rakipleri golf , astra , leon , astra hantal kalır , leon gayet güzel , dsg olanı alınmaz , manuel olarak tdi 105 ps veya fr 140 lık ları gayet güzel, golf de manuel olanı alınabilir ama gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorm ,

sonuc olarak aracın tasarımını beğendiyseniz alın , nerdeyse her yönüyle rakiplerinden iyi , 2. el kaygısı duyuyorsanız da leon alabilirsiniz

Sağol abi aydınlattığın için. Bi 7-8 yıl kullanmayı düşünüyorum aracı eğer memnun kalırsam. Tasarımınıda çokda kötü bulmuyorum.Ama henüz bekar olduğum için ailemle yaşıyorum.Arada pederde kullanacağı ve birazda destek çıkacağı için o hiç istemiyor.Çok genç işi ben utanırım sürerken filan diyor.megane için ısrar ediyor o da ama büyük ihtimal alacağım civici. satarken ne kadar uğraştırsada aklıma koydum. Sedanıylada deneme sürüşüne çıktım.Gayet iyi bir araba.Hayırlı olsun abi sanada.

136 320 astra gayette hantal araç , çünkü astra normalden en az 200 kg daha ağır , şanzımanı da ekonomi odaklı olunca baya ağır kalıyo , astra nın beygirleri alay konusudur hatta , sütçü beygiri olduğu konusunda

yakıtı cok iyi ama ona laf yok , 5.5 lt civarı yakar ortalama

Sağol abi aydınlattığın için. Bi 7-8 yıl kullanmayı düşünüyorum aracı eğer memnun kalırsam. Tasarımınıda çokda kötü bulmuyorum.Ama henüz bekar olduğum için ailemle yaşıyorum.Arada pederde kullanacağı ve birazda destek çıkacağı için o hiç istemiyor.Çok genç işi ben utanırım sürerken filan diyor.megane için ısrar ediyor o da ama büyük ihtimal alacağım civici. satarken ne kadar uğraştırsada aklıma koydum. Sedanıylada deneme sürüşüne çıktım.Gayet iyi bir araba.Hayırlı olsun abi sanada.

saol , hangi ildesin ve ne kadar fiyat aldın bayiiden hb için

Italya dan ve Bulgaristandan ÖTV siz araç getirtiyorum. 6 ayda bir kapıkuleden geçip geliyorum. Milletin 200 bin tl verdiği corvette 30 bin tl ye biniyorum. Böyle araç sahibi olmak isteyen insanlara yardımcı olabilirim

136 320 astra gayette hantal araç , çünkü astra normalden en az 200 kg daha ağır , şanzımanı da ekonomi odaklı olunca baya ağır kalıyo , astra nın beygirleri alay konusudur hatta , sütçü beygiri olduğu konusunda

yakıtı cok iyi ama ona laf yok , 5.5 lt civarı yakar ortalama

Astra'ya "sütçü beygiri" imajını veren motor 1.3 CDTI'dır. 136'lık yeni motor gayet iyi.

Astra'ya "sütçü beygiri" imajını veren motor 1.3 CDTI'dır. 136'lık yeni motor gayet iyi.

136'lık araç yine çok iyi değil, 0-100 10 saniye üstünde, gayet kağıt üstünde iyi bir motor. Ama az yakma konusunda iyidir. 130'luk 1.6DCİ parçalar mesela bunu.

136'lık araç yine çok iyi değil, 0-100 10 saniye üstünde, gayet kağıt üstünde iyi bir motor. Ama az yakma konusunda iyidir. 130'luk 1.6DCİ parçalar mesela bunu.

Fransız dizellerini hiçbir dizel ile kıyaslamam zaten, mükemmeller; sadece o konuda bile olsa.

Fransız dizellerini hiçbir dizel ile kıyaslamam zaten, mükemmeller; sadece o konuda bile olsa.

Fransız dizelleri Dünya'nın hakimi konumunda şuan. PSA(Citroén-Peugeot)&BMW ortaklığı, Mercedes&Renault ortaklığı, daha başka söze gerek yok. Almanlar bile Fransız'lardan motor alıyorsa, saygı duymaktan başka birşey yapılmaz.

Evet katılıyorum. Diesel motorda Fransız menşeili motorlar en iyisi.

GT-I9300 cihazımdan gönderildi

Aga onemli olan az yakmasi ve konfor. Tasarimida sik. Yarisa katilmiycaz sonucta. Biraz da uzun yolda hiz yapsin yeter.

Aga onemli olan az yakmasi ve konfor. Tasarimida sik. Yarisa katilmiycaz sonucta. Biraz da uzun yolda hiz yapsin yeter.

70.000TL verdikten sonra pek tasarruf düşünülüyor gibi gelmiyor bana. 10.000TL daha ekleyip E90 320d alırım ben o paraya, hem gider Astra'nın 10 katı güçlü gider, hem Astra ile aynı yakar.

saol , hangi ildesin ve ne kadar fiyat aldın bayiiden hb için

Ankaradayım abi.Aralık ayında almayı düşündüğüm için fiyatı konusunda pek durmadım.şuan sitesinde 70 bin lira olarak gözüküyor 1,6L i-DTEC Comfort. o paradan indirim yaparmısınız diye sordum yaparız biraz dediler. Aralıkda da biraz daha indirime girince 60-65 arasına gelir diye düşünüyorum.Nasip olursa ilk arabam olacağı için bende pek hakim değilim piyasaya.

Geri
Üst Alt