Dünyanın en dandik arabası Reno symbol.Sakın alma.Paranı çöpe at daha iyi.B sınıfı araç almak istiyorsanda git hyundai accent era al.hem daha konforlu motoru 2 kat daha güçlü daha sorunsuz.

rY8ml3.jpg
rY8ml3.jpg

Şu araç çok hoşuma gidiyor.Konforu kasası özellikleri.Ama 55 milyardan başlıyor.Bu parayı verene kadar audi A3 alınır.

hayırlısıyla bende kadro alabilirsem Suv, Jeep tarzı bi araç alıcam yılların özlemi var :D 70bine kadar çıkabilirim Captiva ve Tiguan düşünüyorum

Abim Frankfurtta 10bin euro ya A6 biniyor :D ne bahtsız milletiz ya :D

F

Dünyanın en yüksek vergisini biz ödüyoruz zaten.Hani şu savaş halindeki suriyede bile böyle halkını ezmiyolar maddi yönden.Audinin sitesine gir.Sıfır 2014 model audi A3 40 bin lira.ÖTV KDV cart curt vergisi tam 82 milyar.

F

Dünyanın en yüksek vergisini biz ödüyoruz zaten.Hani şu savaş halindeki suriyede bile böyle halkını ezmiyolar maddi yönden.Audinin sitesine gir.Sıfır 2014 model audi A3 40 bin lira.ÖTV KDV cart curt vergisi tam 82 milyar.

kullandığımız benzinde cabası

Dünyanın en dandik arabası Reno symbol.Sakın alma.Paranı çöpe at daha iyi.B sınıfı araç almak istiyorsanda git hyundai accent era al.hem daha konforlu motoru 2 kat daha güçlü daha sorunsuz.

Arabayı alamadım daha.

Hangi arabayı beğenip sorgulatsam, bakmaya gitsem, araba hasarlı çıkıyor. Haşat olmuş araba mı seviyorum nedir. Anlamadım valla.

Arabayı alamadım daha.

Hangi arabayı beğenip sorgulatsam, bakmaya gitsem, araba hasarlı çıkıyor. Haşat olmuş araba mı seviyorum nedir. Anlamadım valla.

Kardeşim.O paraya çok güzel temiz accent era bulabilirsin.Sonra bana dua etceksin emin ol.Sen millete bakma.7 yıldır accent era kulanıyoruz.1 kere tık demedi.Dizel motor var.Diğer çok övünülen alman fransız arabalarının dizel motorlarına göre daha sessiz daha az yakıyor.Motoru 110 bg.

Arabayı alamadım daha.

yetkili servislere gittin mi hiç? oradaki ikinci el araçlar hasarsızdır ve iyi durumdadır. zaten satamayacakları arabaları da almazlar mesela ben arabanın bakımını yaptırırken bakmıştım gerçekten çok güzel arabalar vardı ikinci el. 20-30 bin arası da bir çok araç bulursun oralardan bence bir de yetkili servislere bak. not: ben İzmir'deki Toyota servisinde gördüm :D

Kardeşim.O paraya çok güzel temiz accent era bulabilirsin.Sonra bana dua etceksin emin ol.Sen millete bakma.7 yıldır accent era kulanıyoruz.1 kere tık demedi.Dizel motor var.Diğer çok övünülen alman fransız arabalarının dizel motorlarına göre daha sessiz daha az yakıyor.Motoru 110 bg.

standart özellikleri: 4 cam otomatik,elektirikli hıza duyarlı direksiyon,2 airbag,cd mp3 çalar,abs

Eğerki symbol alırsan arka camlar bile manuel...

2013 model yeni kasa astra sedan

1.4 turbo 140 hp

6 ileri otomatik

Stil paketli (sunroof + 17 inç jant)

Füme rengi

ekimde 1 yıl dolacak

Diyelim ki satmak istedim kaça satarım?

yetkili servislere gittin mi hiç? oradaki ikinci el araçlar hasarsızdır ve iyi durumdadır. zaten satamayacakları arabaları da almazlar mesela ben arabanın bakımını yaptırırken bakmıştım gerçekten çok güzel arabalar vardı ikinci el. 20-30 bin arası da bir çok araç bulursun oralardan bence bir de yetkili servislere bak. not: ben İzmir'deki Toyota servisinde gördüm :D

Aynen araştırdım. Ama eski modeller mevcuttu. Bayramdan sonra bakacağım bir de. O zaman bir değerlendirme yapıcam. Ağustos bitmeden alırım muhtemelen.

Aslında aklımda Fiesta, Punto falan var ama arabaya sığmıyorum :D

1.4 turbo 140 hp

6 ileri otomatik

Füme rengi

ekimde 1 yıl dolacak

2.el piyasası hiç olmadığı kadar yüksek.Kim ne derse yalan olur.Bence kendin araştır abi.Şimdi satarsan fazla zarar etmeden satarsın

15-20 arasi temiz dizel ariyorum kac zamandir bulamadim düzgün bi arac.

100 binin altinda kazasiz bir clio iyi giderdi. Hangisine gitsem arac komple boyali cikiyor netteki ilanlarin.

Ben de izmir'deyim de fiyatlar nasıldı müdür?

Honda Civic Hatchback kullanan var mı? Aralık ayında almayı düşünüyorum 0 olarak manuel dizellerinden bir tane.Karşılaştırma yaptığımda sınıfındaki diğer dizel arabalara göre baya üstün yönleri var.Yakıt,beygir,tork,bagaj,0-100 hızlanma filan açık ara önde hepsinde.Bu kadar iyiyken neden acaba piyasada pek tutulmuyor. Honda bayisinede gittim ama dizel arabalarda deneme sürüşü yaptırmadıklarını söylediler.

1.4 turbo 140 hp

6 ileri otomatik

Füme rengi

ekimde 1 yıl dolacak

Abi yakit durumu nasil?

Astra hb 1.3 cdti yeni kasa yakit cimrisi diyolar dogru mu?

Hiç arabasını satan yok mu forumda? Paralar yabancıya gitmesin gençler 30bin'e kadar araç bakıyorum. Belki temiz honda cıvık, lancer falan bulursam limiti biraz daha yükseltirim.

Geri
Üst Alt