dsg ye bulaşıp başınıza bela almayın , arızalarıyla uğraşmaya gerek yok , 150 bin civarına cıkabiliyorsanız 2014 3.20d 8 ileri zf sizin aracınız

Bir 3.20'ye bakıyorum, bir CC'ye bakıyorum. 3.20'nin şansı yok. CC çok daha sexi bi araç başkanın deyimiyle :) Hali hazırda kullandığım araç DSG ve sıfır sorun diyebilirim. DSG'nin kronik titreme sorunu çözülmüş gibi.

Bana net olarak biri lpg c180 sıkıntı yaratmaz derse ikna olursam önceliğim merso zaten reis:)gerçi 70 bin bandına cıkıosun ama temiz bulamıosun ii araştırmak lzm onada

Piyasada, farazi söylüyorum 100 tane C180 varsa, 50 tanesinde lpg var. Söylememe gerek yok ama ne zaman takıldığı ve markası çok önemli. Aman dikkatli olun iyi araştırın, az buz para değil.

DS4'lere bakıyorum bu aralar. Bende Opel Astra var da şu anda arabaya talip çıktı adam benim arabadan arıyormuş iyi de fiyat verdi muhtemelen verecem.

2.el düşünmüyorum. S60'ta içime sinmeyen bişeyler var ama ne olduğunu bilmiyorum. Sanırım karizma eksiği, 'yakışıklı' değil yeterince. A180'i bile düşünmemin nedeni buydu zaten. Eşim CLA 180'de ısrarcı, ikna edebilirsem şuanda ilk sıramda dizel VW CC var, 177 ps olan. Nasıl bir tercih olur ?

CC çok dar araç normal Passat'a göre. Yeni kasa Passat çıkıyor 1 aya kadar, onu da bekleyebilirisn güzel araç

Golf 5 den leona geçtim 2010 mk2 en büyük fark iç mekandaki kullanılan malzeme.. Birde süspansiyon sertliği diyebilirim onun dışında gerek dış görünüş albenisi gerek performans olarak gayet memnunum özellikle FR modeli çok klas araba bence.. Tabi FR yi golf 6 comf. İle kıyaslarsak 10 bin tl yine ucuz olduğunu için kesinlikle mk2 FR yi tercih ederim..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aslında Volkswagen Polo 1.4 tredline almak lazım. Hem bütçeme de uyuyor. Ama hayvan gibi adamım arabaya sığmıyorum yahu :(

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Fakirler ölsün maseratiden selamlar

1998 honda civic 1.6 i es kullanan oldumu? kullananlar hep memnun gerek yakıtı gerek performansı yaz sonu almayı düşünüyorum

20 civarı sanırım ? km max ne kadarı ideal ?

16 yasında araba , yılda 10-15 bin yapsa 200 civarı yapar , sahibinden de bakıyorsanız 150 ve altı ilanlarla hiç ilgilenmeyin , kesin km düşürmüşlerdir 150 -200 civarına bakabilirsiniz ama aracı alırken yetkili servise göstermelisiniz , km düşürme , motor durumu , yürüyen durumu vs için

16 yasında araba , yılda 10-15 bin yapsa 200 civarı yapar , sahibinden de bakıyorsanız 150 ve altı ilanlarla hiç ilgilenmeyin , kesin km düşürmüşlerdir 150 -200 civarına bakabilirsiniz ama aracı alırken yetkili servise göstermelisiniz , km düşürme , motor durumu , yürüyen durumu vs için

km düşürseler bile servisin bulabileceğini sanmıyorum ama dediğin gibi motor yürüyen önemli göstermek lazım

km düşürseler bile servisin bulabileceğini sanmıyorum ama dediğin gibi motor yürüyen önemli göstermek lazım

20-30 bin gibi ufak km leri bulamazlar , 200 km de hor kullanılmıs araba ile 230 bindeki normal kullanılmıs arabanın motoru aynı olabilir ama yüksek km leri buluyorlar, dediğin gibi önemli olan motorun verimi , % kaç calıstığı vs .

Geri
Üst Alt