Sadece Manisa içi bakıyorum abi. Kaç haftadır araştırıyorum zaten.

Teşekkür ederim :)

Önerebileceğin bir araba/model var mı? Bu fiyat aralığında?

Bütçeyi çok az daha zorlama şansın varsa Fiat Bravo öneririm. Normalde kimseye Fransızların tümü ve Fiat'ı önermezdim, Bravo tabularımı yıkana kadar. F/P canavarı tam anlamıyla. Mutlaka bak derim yorumlara. 1000 km. kadar karma olarak kullandım, gerekirse izlenimlerimi aktarırım. Ayrıca 20-22 bin aralığında pırıl pırıl Micra'lar var. Donanımı, kullanımı vs. bu fiyat ve segmente göre tatmin edici. Eşim kullandı bir yıl kadar, memnundu oldukça. "Bayan arabası, düşünmem" derseniz saygı duyarım tabii ama çok anlamsız bulduğumu da söyleyeyim böyle fikirleri. Aklıma başka model geldikçe yazarım.

Edit: İzmir'e de bak ya ne kadar mesefa ki ?

Çok aktif değil başlık ama yazayım yine de hazır dadanmışken buraya, belki yardım eden çıkar. Yakında ailemize yeni bir üye katılacak, Adonia'ya kardeş geliyor :) Haliyle aracımızı değiştirmemiz gerekecek. Şuan kullandığımız Scirocco tek çocukla bile sıkıntı yarattı. Üzülerek de olsa yollarımız ayrılacak. Eşimin yoğun ısrarıyla CLA 180 düşünmeye başladık ama net değil henüz. Yaşımıza pek uygun değil gibi geldi bana, görünüşü klasiğe kaçıyor biraz. 2. opsiyon, o kadar uçmayıp Volvo S60 ya da Mercedes A180 alıp, yanına alt sınıf ayrı bir araç eklemek. Çünkü ne alırsam alayım, çizilecek. Kafam karışık yani. Otomatik olması şart. Aracı vergisiz alacağız, bu hususu göz önüne alıp fikir verirseniz sevinirim.

Şimdi beyler şöyle bi durum söz konusu kışın okulu bitiriyorum Allah nasip ederse kardeşimde üni okuyor beykette biz Anadolu yakasındayız gidip gelmesi falan zor oluo bütçemiz ikna edersek kardeşimle beraber pederi max.75 bin otomatik almayı düşünüyorum ve cok gezicegimi göz önünde bulundurursak şimdi gelelim sorularıma

1-Prins marka lpg Merso c180 mi 2008-2011 arası modeli

2-Dizel Leon 2012 model/BMW 320d 2008-2010 arası/dizel a3 mü

Hem az yaksın hem verdiğim paraya değsin hemde konforlu olsun istiyorum..

Çok aktif değil başlık ama yazayım yine de hazır dadanmışken buraya, belki yardım eden çıkar. Yakında ailemize yeni bir üye katılacak, Adonia'ya kardeş geliyor :) Haliyle aracımızı değiştirmemiz gerekecek. Şuan kullandığımız Scirocco tek çocukla bile sıkıntı yarattı. Üzülerek de olsa yollarımız ayrılacak. Eşimin yoğun ısrarıyla CLA 180 düşünmeye başladık ama net değil henüz. Yaşımıza pek uygun değil gibi geldi bana, görünüşü klasiğe kaçıyor biraz. 2. opsiyon, o kadar uçmayıp Volvo S60 ya da Mercedes A180 alıp, yanına alt sınıf ayrı bir araç eklemek. Çünkü ne alırsam alayım, çizilecek. Kafam karışık yani. Otomatik olması şart. Aracı vergisiz alacağız, bu hususu göz önüne alıp fikir verirseniz sevinirim.

Scirocco'yu kaça bırakırsın müdür?

otomatik alma zevki olmaz acemiyim diye sorun ediyorsan problem değil 5 6 'ayda sürekli kullanacağın için açılırsın 75 bin veripte otomatik hiç alma s2000 le yakardınız sokakları ama az yakan demişsin s2000 içer benzini :D hem az yaksın hemde konforlu diyorsan

Nissan Qashqai alabilirsin :asd:

Listenin dışında almayı düşünmüyorum beyler hayalim olan c180 almayı cok istiyorum aslında ama şu lpg konusu kafamı karıstırıo bide piyasadaki ikinci el arablara güvenmiorum bana bu konuda yardımcıbolursanız daha makbule gecer

Lpg sıkıntı yaratırmı? Prins?

Ayrıca güvenilir 2 el nerden alınır?

Yoksa hayalinden vazgec dizel bmw audi leon al kafan rahatmı olsun diosunuz?

Cok usta sofor olmasamda dostum iyiyim ama istanbulda manuel eziyet ufak bi şehirde yasasam manuel alırdım ama burda ugrasmak istemiorum acıkcası basıyım gitsin basıyım dursun;)

Listenin dışında almayı düşünmüyorum beyler hayalim olan c180 almayı cok istiyorum aslında ama şu lpg konusu kafamı karıstırıo bide piyasadaki ikinci el arablara güvenmiorum bana bu konuda yardımcıbolursanız daha makbule gecer

Lpg sıkıntı yaratırmı? Prins?

Ayrıca güvenilir 2 el nerden alınır?

Yoksa hayalinden vazgec dizel bmw audi leon al kafan rahatmı olsun diosunuz?

Cok usta sofor olmasamda dostum iyiyim ama istanbulda manuel eziyet ufak bi şehirde yasasam manuel alırdım ama burda ugrasmak istemiorum acıkcası basıyım gitsin basıyım dursun;)

audi harika audiden şaşma salla lpgyi sıkıntı lpg 15 20 binlik araç alsan neysede 70 80 bin tl lik araç alacaksın dizel audi al uzun süre sorunsuz bin :D

Adamın kararını değiştirme CLA alacak. Sana da sevdirecez CLA'yı. bu arada CLA'nın 1.5 dizeli DCİ motor galiba.

Cla ararken piyangodan a180 çıktı iyi mi:D

Kırmızı rengi görünce bayıldım, 1 sene kadar binerim duruma göre değiştirebilirim,

Araç hemen hemen buna benziyor..

15 bine kadar rover 400-200 serisi derim. taş gibi araba klima abs cart curt hepsi full. 15 20 arası boralar. 20- 25 bin civarı eski kasa golfler. 25-30 bin civarı eski kasa corolla lar ki otomatiğini bile bulabilirsiniz 2007-8 model çok iyi sorunsuz, az yakar. bunlar bence ederinden ucuza bulunabilecek arabalar

Peder Beyim bu sektöre atıldı,2 günde araba değiştiriyoruz ne arabamız var bilmiyorum resmen

gerçi yeni atılmadı ne iş yaparsa yapsın arabayla yatıp arabayla kalkar

Tanısanız inanırsınız zaten 200-300 araba değişti çok çok rahat

CLA ve A serisi çocuklu bir aile için işkence olur, çok dar araçlar. Scirocco'dan farkı yok arka koltukların. Senin artık D segmente geçme vaktin gelmiş, ikinci el 2.0 dizel S60 veya 2.0TDI A4 SW düşünebilirsin.

Geri
Üst Alt