Ayrıca Hyundai full ve Toyota full bulabilirsin.

Eğer HB araç tercihin ise Palio full tavsiye ederim.

Bende 2002 Palio var. Bagaj küçüklüğü dışında hiç bir şikayetim yok. Çok memnunum.

Eyv abi. Ama Palio falan bana küçük gelir.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Soruyu şöyle değiştireyim. 16.000 TL'niz olsa hangi arabayı alırsınız?

Clio falan demeyin emekli memur arabası gibi. Başka öneri lütfen..

Benim vardı almadım onun yerine limiti 30bin'e yükselttim yine alamadım. :asd: piyasa çok pahalı müdür hiç bulaşma arabaya falan.

Corsa C en mantıklı tercih olur. 2004-2006 arası, bu paralara yüksek kilometreli olur ama, İbiza da bakabilirsiniz. Palio'dan falan uzak durun bence.

Turkiye'de fiyati ne kadar bilmiyorum lakin calisitigim sirketin lease arabasi olan Volvo c30 R edition d2'yi 8 aydir kullaniyorum cok memnunum. 4 ay sonra degistirmek zorunda oldugum icin uzulmuyor degilim.

Ufak tefek seyler haricinde hicbir sekilde sorun cikarmadi.

Kisitli butceye sahip olanlar icin cok iyi bir alternatif olabilir..

Turkiye'de fiyati ne kadar bilmiyorum lakin calisitigim sirketin lease arabasi olan Volvo c30 R edition d2'yi 8 aydir kullaniyorum cok memnunum. 4 ay sonra degistirmek zorunda oldugum icin uzulmuyor degilim.

Ufak tefek seyler haricinde hicbir sekilde sorun cikarmadi.

Kisitli butceye sahip olanlar icin cok iyi bir alternatif olabilir..

Kısıtlı bütçe mi?

En ucuz C30 Türkiye'de 15.000€'dan başlıyor, o da 2008 model R paketsiz.

Kısıtlı bütçe mi?

En ucuz C30 Türkiye'de 15.000€'dan başlıyor, o da 2008 model R paketsiz.

Burada fiyatlar yari yariya, kusura bakma Turkiye fiyatlarina bakmamistim

Sirket tarafindan ondendigi icin bakma gereksinimi duymamistim Ben o paralara 3.20, A4 alirim..

Vergiler cok ucuk o halde..

Burada fiyatlar yari yariya, kusura bakma Turkiye fiyatlarina bakmamistim

Sirket tarafindan ondendigi icin bakma gereksinimi duymamistim Ben o paralara 3.20, A4 alirim..

Türkiye'de 320'ye binmen için ikinci el fiyat üzerinden gidersek en az 30.000€ paran olması gerekiyor. Sıfır için zaten 50.000€

Türkiye'de 320'ye binmen için ikinci el fiyat üzerinden gidersek en az 30.000€ paran olması gerekiyor. Sıfır için zaten 50.000€

Birkac sene icerisinde aksilik olmazsa geri donecegim, egitimimi 2 yila kadar tamamen bitirmis olacagim. Galiba donuste araba olmayacak :D. Allah yardimcimiz olsun..

Bana sormadın ama ben de fikrimi söyleyeyim; Symbol benzinli ama 73.000 km de. Focus 160binde ama dizel...

Yakıt sorunu yaşamak istemiyorsan dizeli tercih et derim. ama yinede arabaya baktırmak lazım. 8 yaşında araba sonuçta.

Bana sormadın ama ben de fikrimi söyleyeyim; Symbol benzinli ama 73.000 km de. Focus 160binde ama dizel...

Yakıt sorunu yaşamak istemiyorsan dizeli tercih et derim. ama yinede arabaya baktırmak lazım. 8 yaşında araba sonuçta.

Est. abi fikrin önemli.

Benim de kafamda focus bir adım daha önde. Ama kararsızım şuan. Bir fikir alayım dedim.

Est. abi fikrin önemli.

Benim de kafamda focus bir adım daha önde. Ama kararsızım şuan. Bir fikir alayım dedim.

Benzinli araç gerçekten sorun oluyor. Hele bir de çok kullanıyorsan aracı. Ama dizelinde temiz masrafsız olması şart.

Ona bakarsan 10-12 yaşında dizel dolu 10-15 bin aralığında ama ne olduğu belli değil.

Yakıttan tasarruf edeyim derken sanayiye/servise bir götürürsün cart 3-5 bin masrafı var. Yıkım olur.

Karar senin ama yinelemekte fayda var en az 2-3 yere göstermeden alma sakın. Trameride bir sorgulat.

Son olarak , son dönemlerde öyle üçkağıtlar duydum ki aracın bayiye taşınması esnasında bile sakatlanan araçlar oluyor.

Sonuçta bağlayacağın para 25 bin TL. İyi araştır baktır. Hayırlı olsun hakkında.

Geri
Üst Alt