Sriocco ya prins lpg takılsa sıkıntı yaratırmı

Araç LPG ye uyumlumu bunu öğrenmek gerekiyor önce.

Sübop kapakları magnezyumsa yada 3000 TL ye plastik olanı magnezyumla değişimi yapılırsa LPG takılır. Eğer değişim yapılmadan takılırsa kesinlikle arıza yapar. Ha değişimden sonrada arıza yapabilir. Zamanla bu plastikler ısınmadan dolayı yanar. Ve her iki durumda da astarı yüzünden pahalı anlamına gelir.

★SⅢ Tapatalk★

Prins marka LPG en kalitelisi diye biliyorum ben.

Prinsin çalışma mantığı yağlamalı oluşundandır. En iyi marka değil sadece lpg ye uyumsuz düzeneklere uyumu iyidir. Gel gör ki prinsinde bu konuda vukuatları çokçadır.

★SⅢ Tapatalk★

peugeot 308 (yeni modeli değil) için yorumlarınızı alabilir miyim? belki forumda kullanan arkadaşlarda vardır. Dizel otomatik 1.6 hdi modelini düşünüyorum.

Klima kontrollerini felan hepsini dokunmatik ekrandan yapmak pek ergonomik değil bence.

Ben bu fiyatlara yeni focus veya seat leon düşünürdüm.

16.000 TL'ye kadar en fazla 10 senelik bir araç arıyorum. Artık son kararım alıcam :)

Önerilerinizi bekliyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Ayrıca Hyundai full ve Toyota full bulabilirsin.

Eğer HB araç tercihin ise Palio full tavsiye ederim.

Bende 2002 Palio var. Bagaj küçüklüğü dışında hiç bir şikayetim yok. Çok memnunum.

LPG sevmeyen biri olarak en son çare Prins taktırayım düşüncesi kafama girmişti ama, orjinal bujiler uyumsuz olacakmış, bujilerin değişmesi gerekiyormuş, her 5 veya 10.000km'de bir contalar eriyormuş fln diye bir çok sorun gördüm ve yok arkadaş benzine devam.

B ehliyeti olanların, A ehliyet alması için sınav kalktı diyorlardı, bu doğru mu?

Sinava girmeme gerek yok diye biliyorum.

Motosikleti olan arkadaşlar için ayri bir baslik mi acsak acaba :) Buluşmalar vs gibisinden.

İsteyen açabilir. Motor alma niyetim hep var ama ehliyet olayına üşeniyorum, B ehliyet için zamanında çok uğraştırmışlardı, 30 tane evrak imzalatıp kaşe bastırmıştık vs...

doğan slx'i sattım üstümden kamyon kalktı beyler tavsiyem siz siz olun sakın tofaş arabalarına bulaşmayın başa bela

Geri
Üst Alt