- 12 Haziran 2011
- 72.163
- 21.746
- 2.893
Sadece Manisa içi bakıyorum abi. Kaç haftadır araştırıyorum zaten.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teşekkür ederim
Önerebileceğin bir araba/model var mı? Bu fiyat aralığında?
Ford Focus 1.6 TDCi Trend 2006 Model 24.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 171725085
Renault Symbol 1.4 Authentique 2010 Model 23.750 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 171751335
İkisi arasında kaldım. Ne diyorsun? Hangisi daha mantıklı? @Emre Saykal
Çok aktif değil başlık ama yazayım yine de hazır dadanmışken buraya, belki yardım eden çıkar. Yakında ailemize yeni bir üye katılacak, Adonia'ya kardeş geliyorHaliyle aracımızı değiştirmemiz gerekecek. Şuan kullandığımız Scirocco tek çocukla bile sıkıntı yarattı. Üzülerek de olsa yollarımız ayrılacak. Eşimin yoğun ısrarıyla CLA 180 düşünmeye başladık ama net değil henüz. Yaşımıza pek uygun değil gibi geldi bana, görünüşü klasiğe kaçıyor biraz. 2. opsiyon, o kadar uçmayıp Volvo S60 ya da Mercedes A180 alıp, yanına alt sınıf ayrı bir araç eklemek. Çünkü ne alırsam alayım, çizilecek. Kafam karışık yani. Otomatik olması şart. Aracı vergisiz alacağız, bu hususu göz önüne alıp fikir verirseniz sevinirim.
Scirocco'yu kaça bırakırsın müdür?
Mavi plaka, size gelmez hocam.

Yokmu bilgili bi arkadaş yardımcı olacak

Yokmu bilgili bi arkadaş yardımcı olacak
Listenin dışında almayı düşünmüyorum beyler hayalim olan c180 almayı cok istiyorum aslında ama şu lpg konusu kafamı karıstırıo bide piyasadaki ikinci el arablara güvenmiorum bana bu konuda yardımcıbolursanız daha makbule gecer
Lpg sıkıntı yaratırmı? Prins?
Ayrıca güvenilir 2 el nerden alınır?
Yoksa hayalinden vazgec dizel bmw audi leon al kafan rahatmı olsun diosunuz?
Cok usta sofor olmasamda dostum iyiyim ama istanbulda manuel eziyet ufak bi şehirde yasasam manuel alırdım ama burda ugrasmak istemiorum acıkcası basıyım gitsin basıyım dursun![]()
Alacağımdan değil merak ettim.![]()
Çok aktif değil başlık ama yazayım yine de hazır dadanmışken buraya, belki yardım eden çıkar. Yakında ailemize yeni bir üye katılacak, Adonia'ya kardeş geliyorHaliyle aracımızı değiştirmemiz gerekecek. Şuan kullandığımız Scirocco tek çocukla bile sıkıntı yarattı. Üzülerek de olsa yollarımız ayrılacak. Eşimin yoğun ısrarıyla CLA 180 düşünmeye başladık ama net değil henüz. Yaşımıza pek uygun değil gibi geldi bana, görünüşü klasiğe kaçıyor biraz. 2. opsiyon, o kadar uçmayıp Volvo S60 ya da Mercedes A180 alıp, yanına alt sınıf ayrı bir araç eklemek. Çünkü ne alırsam alayım, çizilecek. Kafam karışık yani. Otomatik olması şart. Aracı vergisiz alacağız, bu hususu göz önüne alıp fikir verirseniz sevinirim.