Tahsin KOÇ
Sarı Üye
- 25 Temmuz 2014
- 101
- 0
- 586
1.6 cdti 136 ps 320 tork a hantal diyen carpilir
320 tork çok iyi.Ki yeni nesil dizel araçlar benziliden farkı yok.Banamısın demiyor.Kökledikçe turbo dizel uçuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1.6 cdti 136 ps 320 tork a hantal diyen carpilir
320 tork çok iyi.Ki yeni nesil dizel araçlar benziliden farkı yok.Banamısın demiyor.Kökledikçe turbo dizel uçuyor
45-50 aile aracı olarak ne önerirsiniz?
Opel astra al işte hocam.Veya Hyundai İ30.C sınıfı aalabilirsin.Ama biraz fiyat yükseltmek zorunda kalabilirsin
yakıtı cok iyi , tork u güzel , hızlanması , fiyatı vs herşeyi rakiplerinin önünde ama honda denince akla atmosferik benzinli geldiği için ve tipi biraz değişik olduğu için tutulan bir araba değil , 2. el piyasası kötü baya,,, ben de sedan ve hb arasında kalıp sedanını aldım ,
sürekli araç değiştiren biri değilseniz alabilirsiniz , ama satarken zorlanabilirsiniz ,
rakipleri golf , astra , leon , astra hantal kalır , leon gayet güzel , dsg olanı alınmaz , manuel olarak tdi 105 ps veya fr 140 lık ları gayet güzel, golf de manuel olanı alınabilir ama gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorm ,
sonuc olarak aracın tasarımını beğendiyseniz alın , nerdeyse her yönüyle rakiplerinden iyi , 2. el kaygısı duyuyorsanız da leon alabilirsiniz
Sağol abi aydınlattığın için. Bi 7-8 yıl kullanmayı düşünüyorum aracı eğer memnun kalırsam. Tasarımınıda çokda kötü bulmuyorum.Ama henüz bekar olduğum için ailemle yaşıyorum.Arada pederde kullanacağı ve birazda destek çıkacağı için o hiç istemiyor.Çok genç işi ben utanırım sürerken filan diyor.megane için ısrar ediyor o da ama büyük ihtimal alacağım civici. satarken ne kadar uğraştırsada aklıma koydum. Sedanıylada deneme sürüşüne çıktım.Gayet iyi bir araba.Hayırlı olsun abi sanada.
136 320 astra gayette hantal araç , çünkü astra normalden en az 200 kg daha ağır , şanzımanı da ekonomi odaklı olunca baya ağır kalıyo , astra nın beygirleri alay konusudur hatta , sütçü beygiri olduğu konusunda
yakıtı cok iyi ama ona laf yok , 5.5 lt civarı yakar ortalama
Astra'ya "sütçü beygiri" imajını veren motor 1.3 CDTI'dır. 136'lık yeni motor gayet iyi.
136'lık araç yine çok iyi değil, 0-100 10 saniye üstünde, gayet kağıt üstünde iyi bir motor. Ama az yakma konusunda iyidir. 130'luk 1.6DCİ parçalar mesela bunu.
Fransız dizellerini hiçbir dizel ile kıyaslamam zaten, mükemmeller; sadece o konuda bile olsa.
136'lık araç yine çok iyi değil, 0-100 10 saniye üstünde, gayet kağıt üstünde iyi bir motor. Ama az yakma konusunda iyidir. 130'luk 1.6DCİ parçalar mesela bunu.
Aga onemli olan az yakmasi ve konfor. Tasarimida sik. Yarisa katilmiycaz sonucta. Biraz da uzun yolda hiz yapsin yeter.
70.000TL verdikten sonra pek tasarruf düşünülüyor gibi gelmiyor bana. 10.000TL daha ekleyip E90 320d alırım ben o paraya, hem gider Astra'nın 10 katı güçlü gider, hem Astra ile aynı yakar.

saol , hangi ildesin ve ne kadar fiyat aldın bayiiden hb için