Tabiki polo.

Satmaya kalktığın zaman rahat satarsın.

Ama fabia evladın olur

Bu konuda tam emin değilim Hocam. Evet belki daha geç olur ama Fabia'nın ikinci eli düşünüldüğü kadar kötü değil. Polo ile aralarında önemli bir fark var mı bilmiyorum.

Skoda Fabia 1.4 Ambiente Dynamic 85hp ile ilgili detaylı bilgiyi Emre Saykal verebilir bizlere.

1999 model Ford Mondeo 2.0 Ghia, Benzin+LPG

hakkında bilgisi olan varmı, artıları, eksileri nedir?

11.350 liraya söz kestik, haftaya Perşembe alıyoruz. Aracı tanıdık güvendiğim bir abimden alacağız.

Araç bu,

aBkB2O.jpg

Son 1 senedir arabaya niyetliyim. Ne zaman niyetlensem hep aynı muhabbet var. Şu sıralar piyasa yüksek biraz bekle. Ama o piyasa bir kere yükseldi mi bir daha inmiyor bunu anladım.

Geçen sene 2005 fiesta alacaktım 19.5'a pahalı deniyordu ki zaten kısmet olmadı. DÜşük km idi üstelik. Şimdi aynı araba 21-22'den aşağı değil. Yani piysa düşmedi. Yine düşmez gibi.

Ömer dediğin fabia piyasasi 27-30 civari çok temizse daha üstüne de satiliyor.Dediğin gibi piyasa yüksek muhabbeti var ben dahada artacagini düşünüyorum araba satan adamda yuksek alacagi için farkeden bisey olmuyor döngü ayni.

2. el araba alacaklara tek tavsiyem var;

2013'e göre her araç ortalama 5-10.000TL şişik fiyatta.

Almazsanız inecek, ALMAYIN.

Gidin sıfır alın ama ikinci el almayın çünkü kazık yiyeceksiniz.

2. el araba alacaklara tek tavsiyem var;

2013'e göre her araç ortalama 5-10.000TL şişik fiyatta.

Almazsanız inecek, ALMAYIN.

Gidin sıfır alın ama ikinci el almayın çünkü kazık yiyeceksiniz.
Kesin düşer mi Saykal? 207 dizel almaya niyetliyim çünkü ona göre bekleyeyim.Hazır piyasa pahalıyken arabayıda elden çıkartacam.

Kesin düşer mi Saykal? 207 dizel almaya niyetliyim çünkü ona göre bekleyeyim.Hazır piyasa pahalıyken arabayıda elden çıkartacam.

Araba satıp araba alacaksan alınır. Çünkü sende pahalı satacaksın. Benim demek istediğim, hiç arabası olmadan ikinci el araba alacaklar için.

Millet kafayı yemiş Doğan Şahin'e bile 11-12-13.000TL fiyat çekenler var :D

Ömer dediğin fabia piyasasi 27-30 civari çok temizse daha üstüne de satiliyor.Dediğin gibi piyasa yüksek muhabbeti var ben dahada artacagini düşünüyorum araba satan adamda yuksek alacagi için farkeden bisey olmuyor döngü ayni.

Valla sahibindene bakarsak tüpsüz dahi 30 civarı. Tüp taktırmışlar 32 istiyorlar. Ama geçen İstanbulda 27.5a vardı bir tane. Tüpsüz kaçırdık diyordum. 2 parça boyalıydı. Şimdi başka bir araba çıktı. 40 binde ve tüplü. Boyasız, kazasız dediğine göre. 27.5a bırakacak niyetim almak. Şehir dışında işte sıkıntı o. Arkadaşlar var o ilde ama araba ilçede.

Araba satıp araba alacaksan alınır. Çünkü sende pahalı satacaksın. Benim demek istediğim, hiç arabası olmadan ikinci el araba alacaklar için.

Era 2007 benzinli 94binde benim araba. 23.900'den açtım fiyatıda 23.500'e bırakacam gibi ne diyorsun

Saykal benim bahsettiğim araba ve fiyatı nasıl.

2011 1.4 ambiente dynamic 85hp, 40binde. Kaza boya yok. tüp işli. 27.5 istiyor.

Bende bayramdan önce arabamı satmaya karar verdim. Palio 1.2 Benzinli 2002 Model. Piyasası 12-14 arası gidiyor.Aracın durumuna göre.
Neyse oto pazarına gittim. Bir amcanın işlettiği bir galeriye girdim. Amca bana 9000 TL fiyat çekti... Daha fazla etmez diye de ekledi.
Çıkarken bir kişi galerinin otoparkındaki 94 Broadway'e yaklaşıp" Amca kaç para " dedi. Amcam son derece sakin bir edayla " 11.500" istiyoruz.

Amcaya döndüm ve kinayeli bir şekilde güldüm ve ekledim" Amca sen araba aramıyon anlaşılan.. Sen bayağı bayağı yolunacak kaz arıyon"

Olaya bak. 2002 model Palio'ya " En çok 9000 eder" de. Sonra elindeki 94 külüstür Broadway'e 11.500 fiyat çek.

piyasa yükselmiş evet. Bende chevrolet aveo var 2012 model. 2013 temmuzda 14.000 deyken 29.500 TL ye aldım, şimdi baktım piyasasına da zarar etmeyeceğimi anladım. Şimdi 58.000 km ama en kötü 31.500 e satabilirim diye düşünüyorum. Tabi bu aracı 31.500 e satsam bir daha alamam aynı temizlikte aracı bu rakama. Bence az kullanılmış 15.000 km ye kadar her aracı alabilirsin. Sıfırı ile arasındaki farka bakmak kaydıyla tabi.

Bende bayramdan önce arabamı satmaya karar verdim. Palio 1.2 Benzinli 2002 Model. Piyasası 12-14 arası gidiyor.Aracın durumuna göre.
Neyse oto pazarına gittim. Bir amcanın işlettiği bir galeriye girdim. Amca bana 9000 TL fiyat çekti... Daha fazla etmez diye de ekledi.
Çıkarken bir kişi galerinin otoparkındaki 94 Broadway'e yaklaşıp" Amca kaç para " dedi. Amcam son derece sakin bir edayla " 11.500" istiyoruz.

Amcaya döndüm ve kinayeli bir şekilde güldüm ve ekledim" Amca sen araba aramıyon anlaşılan.. Sen bayağı bayağı yolunacak kaz arıyon"

Olaya bak. 2002 model Palio'ya " En çok 9000 eder" de. Sonra elindeki 94 külüstür Broadway'e 11.500 fiyat çek.

Sonuçta o bir galerici ve işi bu, şaşırmamak gerek.

Ford Focus 1.6 TDCi Collection
2010 model
68.500 km
Dizel
Gri renk
Sedan kasa
Kaza, boya yok.

29.500 TL

Alınır mı?

Geri
Üst Alt