8-10 bin arası . jip ilgin varsa bi bak derim. Lada Niva 1993-95 model vb.

ngZ0va.jpg

Bakariz saglam midir bu tip araclar .

Şahin doğan alma da kardeşim. Alfalar var o paraya güzelini bulursun.
Sahin ile dogan almaya kalkissam buraya konu acmazdim ben evden ise isten eve lazim oldukca kullanabilecegim arac olmali.Birazda Saglam olmali aldigin gibi az zararla satabilecegin arac Sahin dogan nedir yahu.Almam o araci.

Tata niye o kadar ucuz lan 2011 modeli 15 bin :D

Almanya'daki fiyatini TL'ye cevirince 10 bin TL ediyor. Tecavüze ugramis Astra, Fiat fln alacagina onlardan alsan daha iyi olur. Ikinci eli pek yok ama hem ucuza alabilirsin. Burada 1000 euro etmeyecek Sahin'lere filan ne kadar para istiyorlar delirmemek elde degil :asd22::red:

Çocukla dalga geçenler acaba onun yaşında Ferrari mi kullanıyorlardı ?

Al güzel bi palio diesel o paralara 20 tl mazot atar sabahtan aksama kadar gezersin Yasin kardeş.

Palio dizele baktim 20 binden basliyor yahu.15 bine bulamadim.

Eski modellerine bak , istanbuldaysan istoç otomarkete falan git. oto center a kesinlikle uğrama :)) istanbulda araba alınabilecek bir otomarket arayanlar varsa istoç otomarketteki esnaflar düzgün insanlardır.

2004 model paliolar falan nekadar ki ? 20 bin olmaması lazım.. Ama dediğim gibi diesel palio çok güzel işini görür. Az yakar ilk arabamdı :) Kız gibiydi aldığımda :D Satarken tavan dahil boya vardı arabada :D :D

Yumurta kasa accent

Sent from my iPhone using Tapatalk

10 bine araba alcaginiza motor alsana sokağa para atıyorsun resmen. Bi kac ay motorla takıl biraz birikince adam gibi bişey alırsın.

Megane Coupe sarı civciv dediklerine
Clio tek kapı vs hatbackleri ucuzdu
106-206
Palio
Polo

Geri
Üst Alt