25 bin param var kredi ds cekecegim 40-45 bin civari arac dusunuyorum.Aklimda VW Polo dusunuyorum :)

25 bin param var kredi ds cekecegim 40-45 bin civari arac dusunuyorum.Aklimda VW Polo dusunuyorum :)

20-25 bine en mantıklısı Polo olur. Alırsın Beyaz bir Polo, filmleri çekersin, miss :ka19:

4vicyf.jpg

Zorunlu sigorta nolmus oyle ya sigortasiz binicem bu gidisle

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Harbi cok kotuymus lan. 25 bin lira , $8 bin falan yapiyor. Bizim buralarada o paraya 2. el Audi Q7 , BMW x5 bile aliniyor yaw...

Nasil bir verigidir bu anasini satayim
Ya renktas vergisini gectim 4 bin liralik sahinin zorunlu trafik sigortasi 1.250 tl olmus.Inanabiliyor musun saka gibi.

Harbi cok kotuymus lan. 25 bin lira , $8 bin falan yapiyor. Bizim buralarada o paraya 2. el Audi Q7 , BMW x5 bile aliniyor yaw...

Nasil bir verigidir bu anasini satayim
Ben 10 bine kulustur Skoda Felicia almistim aradan 1 haftaya 13 bine sattim iyi sattik ha :D Turkiyede kulusture 10 bin veriliyor :D

Ya renktas vergisini gectim 4 bin liralik sahinin zorunlu trafik sigortasi 1.250 tl olmus.Inanabiliyor musun saka gibi.

30 yaş altı için geçerliymiş galiba o miktar. Malum apaçi gençler türedi. 16-17 yaşında Şahin alıyorlar hemen.

O nedir yaw...

Sigortanin kendisni arabadan degerli neredeyse :red:

Cidden otomobil olayinda devrim gibi birsey lazim.

Son düzenleme:
30 yaş altı için geçerliymiş galiba o miktar. Malum apaçi gençler türedi. 16-17 yaşında Şahin alıyorlar hemen.
Valla babamda doblo var gecen sene 300 liraya yaptirdigi sigortaya bu sene en az 850 lira fiyat cikardilar daha ucuzu yok.Bende clio var bakalim bize ne kadar gircek ? gereksiz bi zam var cidden

Eee asgari ücreti yükselttiler. Olacak o kadar zam :)

O nedir yaw...

Sigortanin kendisni arabadan degerli neredeyse :red:

Cidden otomobil olayinda devrim gibi birsey lazim.
Benzinin %65 i sirf vergi.Sadece araba degil petrol fiyatlarinada bi devrim gerekir.Sizin orda petrol fiyatlari nasil?

Geri
Üst Alt