21,5 a mı satamadı? Öyle bir şey yok hocam araştırıp aldım ben gerek internetten gerek oturdugum çevreden. tüplü araba bu arada çok az yakıyor işime geldi açıkcası

2008 modeldi şimdi hatırladım, gri dizel 140 bin km, birkaç parça boya var. Fiyatı 21.5 a çekti satamadı. Almayı düşündüğü Clioların fiyatları uçunca vazgeçti. 2014 Golflleri de var, eşiyle değişimli kullanıyorlar...

Tabi İstanbul için geçerli bu dediklerim, özellikle düşük segment araçlar Anadolu' da daha yüksek fiyattan alıcı buluyor...

Aynen burdada golf audi den hayatta zarar etmiyorsun ben 3 sene önce 2001 model a3 almıştım Almanya dan 3200 euro ya geri aynı paraya sattım şuan piyasada haala aynı fiyat.
Laguna acayip değer kaybeden bir araba alırsam satmamam gerek ama bende hastalık en fazla 1 sene dayabiliyorum. Yoksa Laguna3 deli araba 150 lik denedim uçuyor herşey süper ama sorun yaşayan çok kimse onermiyor c5 al diyorlar ama ısınamadım. Superb baya güzel Mazda 6 da güzel ama yakıt biraz çok.
Kendi kendimede diyorum al bir laguna kaybetsen ne kaybedecen en kötü gelecek sene 4000 e okuturum.

Envoyé de mon Nexus 6 en utilisant Tapatalk

Süper araba, satarken sıkıntı yaşarsın belki ama sürdüğün sürece alacağın keyif muazzam olur. Hele birde beyaz coupesini bulabiliyorsan offfff..

Süper araba, satarken sıkıntı yaşarsın belki ama sürdüğün sürece alacağın keyif muazzam olur. Hele birde beyaz coupesini bulabiliyorsan offfff..
6900 bin euro diyor 2009 180 bin km

5414ca8152bb451e3a0773d1928a0fde.jpg

5ab8df2a679a3b133621ed88a7d6d476.jpg

Hacize gittim bugün Honda Civic 2.2 Sport 140 beygir 2007 aldım full opsiyonlu. Hava karlıydı katılım çok azdı 4350 euro da bana kaldı müthiş oldu garantili filan bakım herşey yapılmış. Çok hoşuma gitti ön döşeme fena ya uzay aracı gibi :D

Hacize gittim bugün Honda Civic 2.2 Sport 140 beygir 2007 aldım full opsiyonlu. Hava karlıydı katılım çok azdı 4350 euro da bana kaldı müthiş oldu garantili filan bakım herşey yapılmış. Çok hoşuma gitti ön döşeme fena ya uzay aracı gibi :D

H.o. yeni arabanda marroklara iyi dösemeler kardes..

☆$☆

Hayırlı olsun. Civic favorilerimdendir, o modeller ilk çıktığında çok popülerdi, ancak arka tasarımından dolayı ilgi alanımın dışında kalmıştı...Yeni modelinde de bunda ısrar etmelerini anlayamadım, beğenene de rastlamadım, çok çirkin...Senin aldığın kasa çok daha özgün bir tasarıma sahip, hele ön konsolu filan çok güzel gerçekten. Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim...

Hayırlı olsun. Civic favorilerimdendir, o modeller ilk çıktığında çok popülerdi, ancak arka tasarımından dolayı ilgi alanımın dışında kalmıştı...Yeni modelinde de bunda ısrar etmelerini anlayamadım, beğenene de rastlamadım, çok çirkin...Senin aldığın kasa çok daha özgün bir tasarıma sahip, hele ön konsolu filan çok güzel gerçekten. Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim...
Teşekkürler sağol
Ya biraz vizyon yok içinde kapalı gibiyiz ama aldığım fiyata müthiş
1889e11b5bb5e4f482d90b7bf7eed1ad.jpg

İçi böyle sıfır gibi aynı 1nci el
f8391147edf890242ba5423961abaeb3.jpg

Hayırlı olsun Leo, kazasız belasız.

Eyvallah sen yaşıyormuydun ya sesin soluğun kesildi insan müzik paylaşır ara sıra :)

Merak etme iliklerini sömürene kadar bırakmam onları

Süphem yok sen arabic lerin hakkindan gelirsin ,lastiklere dikkat et sakata gelme..☺

☆$☆

Hayırlı olsun Leo, makine yakıyor..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hayırlı uğurlu olsun Leo. Kazasız , belasız yolculuklar dilerim...

Good shit bro

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Arabama talip çıktı. Anlaşırsam satacağım gibi. Büyük bir arabaya geçmek istiyorum. 2014, 2015 Corolla, Civic, Leon Dizel araçlar ilk başta aklıma gelenler. Otomatik düşünüyorum tabi. Ne tavsiye edersiniz?

Arabama talip çıktı. Anlaşırsam satacağım gibi. Büyük bir arabaya geçmek istiyorum. 2014, 2015 Corolla, Civic, Leon Dizel araçlar ilk başta aklıma gelenler. Otomatik düşünüyorum tabi. Ne tavsiye edersiniz?

otomatik şanzumanda kalbur üstü markalar hariç civic sorunsuz diyebilirim ...
ww grubu dizel otomatik dersen dsg problemleri halledilmedi daha . mekatronik ve yazılım hataları devam ediyor. denk gelme ihtimalin var.

otomatik şanzumanda kalbur üstü markalar hariç civic sorunsuz diyebilirim ...
ww grubu dizel otomatik dersen dsg problemleri halledilmedi daha . mekatronik ve yazılım hataları devam ediyor. denk gelme ihtimalin var.

Arkadaş Leon kullanıyor 2 senedir henüz dsg sıkıntısı yaşamadı ama duydum bu sıkıntıyı. Corolla Multidrive da güzel deniyor ama bilemiyorum.

Türkiye'deki dedem Hyundai Getz'ini satıp Fiat Linea almış 2013 model. Iyi mi bu araba? Ilk defa duyuyorum ismini Avrupa'da yani en azından Almanya'da rastlamadım daha bu arabaya.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt