Yeni megan ve opel astra hakkında görüşlerinizi almak isterim.

Bana 2 sene kullanıp satılacak sıfır bir araba lazım Max 90 bin

Boş araç istemiyorum bagaj ve konfor arka koltuk diz mesafesi onemli

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Şöyle güzel dolu bir dizel otomatik bulamıyorum maks. 65-67 bine. Zannediyorum Civic Elegance Eco'da karar kılacağım sonunda.

Bana yıl sonunda 80 -100 bin ötv si olan bir araba lazım.
Tiguan alacaktım ama beklemek olum törpüsü doğuş otomotivde üstelik araç hala konfigürasyona açılmadı.

Bmw x1 olabilir ama opsiyonlar araçtan fazla tutuyor nerdeyse.

Glc çok güzel ama biraz boyumu aşıyor.

C sedan güzel ama çok sert süspansiyonu diyorlar onun yerine 3.20 ied de alınabilir ama çocukla ne kadar konforlu olur bilemiyorum

Bana yıl sonunda 80 -100 bin ötv si olan bir araba lazım.
Tiguan alacaktım ama beklemek olum törpüsü doğuş otomotivde üstelik araç hala konfigürasyona açılmadı.

Bmw x1 olabilir ama opsiyonlar araçtan fazla tutuyor nerdeyse.

Glc çok güzel ama biraz boyumu aşıyor.

C sedan güzel ama çok sert süspansiyonu diyorlar onun yerine 3.20 ied de alınabilir ama çocukla ne kadar konforlu olur bilemiyorum

Toyota çıkaracak yeni bi araç Suv olacak.Juke-Qasqhai tarzında CHR isimli bi Suv.Eylül gibi satışa sunulacak.Valla beklemeni tavsiye ederim eğer suv tarzı düşünüyosan.

türkiyedeki petrol fiyatlarini göz önünde bulundurursak az yakan bir arac bulmaniz gerekiyor
konfor falan bile ikinci planda kaliyor bu yüzden
benim 320dye benzer bir sey alin diyecegim ama türkiyede onun masraflarini karsilamak baya zor olur hele depoyu fullemek
neyse tayyipi yalamaya devam edin siz

benim köyden arkadas 120 000 tlye passat alacakti
standart donanim en düsük motor
lan bildigin kazik o milleti dolandiriyorlar

Evet

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu fiyatlar nedir yaw...

Çok pahalı

100.000 passat nedir la

Sent from my iPhone using Tapatalk

şu an ilk arabasını alacak adama acıyorum :D

tarihin en yüksek ÖTV'si, en yüksek döviz kuru, en çılgın fiyatları..

6-7 yıl önce mercedes, bmw alabildiğin paralara şimdi polo, fiesta falan var :asd22:

kıçı boklu golf ülkenin zenginlik ölçü birimi..

istikrar sürsün :D

Son düzenleme:
dizel 90 kurus 1 euro arasi oluyor
benzin de 1 20 euro genelde

Gesendet von meinem SM-G925F mit Tapatalk

yakıtta çok aman aman fark yok TL'ye çevirdiğinde. %15-20 fark var. Ben ayda ortalama 4 defa depo fullerim. 150-160 TL x 4 desen 600-650 TL yapar. Ordada 500 TL eder. Tabi orda 500 TL alt tarafı 150 € eder. Sizin için hiçbirşey oda. kafanız rahat geziyorsunuzdur yani.

Avrupada yasamak icin en boktan ulkede Hollanda bence, herseye vergi oduyoruz...

11 lt/100 km çok fazla. 45 lt deposu olsa 450 km yol yapar tek depoyla. Bir yanlışlık olmasın?

60 lt depoya sahip aracım. Tabiki şehir içi trafikte ve dynamic modda basa basa 11 litre. Performansa göre çok iyi ama yakıt pahalı olduğu için km hesabına vurursak çok yakıyor.

Satılık, 25.000km'de 2015 model Mercedes CLA180 CDI AMG aracımız var.
İlgilenen olursa...

Geri
Üst Alt