Biraz daha düşük paketleri o kadar sanırım.
Çok fazla arabadan anlamam o yüzden net bilmemekle birlikte full sanırım bu araç, 130-140 civarı istiyorlar muadillerine.

Bizim bir arkadaş o rakama almıştı. Ordan biliyorum. 130-140 değildi ama belki dediğin gibi kit farkı vardır.

yakıtta çok aman aman fark yok TL'ye çevirdiğinde. %15-20 fark var. Ben ayda ortalama 4 defa depo fullerim. 150-160 TL x 4 desen 600-650 TL yapar. Ordada 500 TL eder. Tabi orda 500 TL alt tarafı 150 € eder. Sizin için hiçbirşey oda. kafanız rahat geziyorsunuzdur yani.

Almanya gibi asgari ücreti bizden 5 kat fazla ülkede benzin bizden ucuz.. bence fiyat farkı alım gücüne göre bakınca fahiş..

Almanlar için benzin sudan ucuz.. hatta bedava

Bizim burada galonu $2.2

Yani 3.7 litreye $2.2 oduyoruz. Avrupa ve ozellikle Turkiye'ye bakarak baya fark varmis

Yazik lan insanlar yakiti dusunmekten arabanin keyfini bile cikaramiyor. Dayimdan bilirim maalesef yeri geliyor zevkine bile tur atmiyor fazla para gidecek diye hakli olarak...

Toyota çıkaracak yeni bi araç Suv olacak.Juke-Qasqhai tarzında CHR isimli bi Suv.Eylül gibi satışa sunulacak.Valla beklemeni tavsiye ederim eğer suv tarzı düşünüyosan.
bir bakarım ona da ..

açıkçası suv istesem de 3.20 de hoşuma gidiyor.

malesef ülkemizde durum bu 3.20 ye almanya'da araba gözüyle bakmıyorlardır eminim.

edit : chr baktım da yok ya oyuncak gibi birşey çok da dar görünüyor dışardan..

Son düzenleme:
cla çok hoş bir tasarıma sahip ama arkası çok dar bizim gibi çocuklu ailelere olmaz malesef

Melih abi Turkiye'deki fiyatlari pek bilmiyorum ama bu Tiguen'ler senin butceye uyuyorsa tam aradigin araba gibi ? Hem alman yapimi hemde ici buyuk. Dayimlarin komsusu 3 sene once 65 bin liraya almisti. Simdi ki fiyatlar nasil bilmiyorum acikcasi

Melih abi Turkiye'deki fiyatlari pek bilmiyorum ama bu Tiguen'ler senin butceye uyuyorsa tam aradigin araba gibi ? Hem alman yapimi hemde ici buyuk. Dayimlarin komsusu 3 sene once 65 bin liraya almisti. Simdi ki fiyatlar nasil bilmiyorum acikcasi
tiguan burda highline 123bin mi ne opsiyonsuz.
opisyon koysan araç en az 130 bin oluyor.

açıkçası içi çok hoşuma gitmedi yani golf 7 kokpiti biraz malzemeden kısarak koymuşlar.biraz daha zorlayarak bmw x1 almak daha mantıklı ama yıl sonunu bekleyeceğim.

tiguan araç da bulmak zor ki hala konfigurasyon açmadılar bekle Allah bekle 2015'in arabasını nerdeyse 2017 de satacaklar..

Renktaşlar, bir yakınım araba almayı düşünüyor. Bütçesi maksimum 70 bin lira. Hatchback istemiyorum dedi, sıfır almak istiyor. Ne önerirsiniz?

tiguan burda highline 123bin mi ne opsiyonsuz.
opisyon koysan araç en az 130 bin oluyor.

açıkçası içi çok hoşuma gitmedi yani golf 7 kokpiti biraz malzemeden kısarak koymuşlar.biraz daha zorlayarak bmw x1 almak daha mantıklı ama yıl sonunu bekleyeceğim.

tiguan araç da bulmak zor ki hala konfigurasyon açmadılar bekle Allah bekle 2015'in arabasını nerdeyse 2017 de satacaklar..

Harbi pahaliymis :red:

Allah yardimcin olsun be abi valla o paralarla Turkiye disinda cok daha iyi arabalar aliniyor. Biliyorum bircok kisi tekrarladi ama iste insan hayret ediyor.

Bizim buralardan sana helalinden 2014 ML350 alalim abi :D

Valla yakisirdi abime ;)

4lrJZq.png

Son düzenleme:
Kimse yazmamış ama yurt dışında araç fiyatları çok daha uygun

Yav araba Avrupa da ucuz olabilir ama meyvo pahalı meyvo

Satışa koydum hocam.
@Oğuzhan Özmen beklenen fiyatlara baktın mı :) Normalde ben 65 civarı birşey alacaktım ama uygun bir fiyat yakaladık diye düşünüyorum Civic'i.

hocam bende araç bakıyorum, makyajlı corolla düşünüyorum 25 haziranda bayilerde olacakmış. Piyasaya hakim sayılabilirim epeydir araştırıyorum. Beklenen fiyatlara sen takılma bence çünkü onlar 1.5 turbo benzinli fiyatları, dizel zaten 2017 de gelecek. Eylül de mevcut atmosferik lpg li motor gelecek ve fiyatlarda çok bir değişiklik olmayacak max 2-3 bin tl çünkü hem lansman hem de sene sonu indirimleri ile beraber uygun fiyatlı olacaktır diye düşünüyorum. Mevcut kasa için de zaten hondanın sitesine bakınca civic için modellerin yarı yarıya azaldığını görebilirsin sanırım stoklar bayağı azalmış bu eylül ayında yeni kasanın geleceğini kesinleştiriyor. Ha bir de şöyle bir husus var bu kasayı seviyorsundur ve almak istiyorsundur o ayrı. Fiyatlarda makul ve içine siniyorsa kazasız belasız sürüşler dilerim.

hocam bende araç bakıyorum, makyajlı corolla düşünüyorum 25 haziranda bayilerde olacakmış. Piyasaya hakim sayılabilirim epeydir araştırıyorum. Beklenen fiyatlara sen takılma bence çünkü onlar 1.5 turbo benzinli fiyatları, dizel zaten 2017 de gelecek. Eylül de mevcut atmosferik lpg li motor gelecek ve fiyatlarda çok bir değişiklik olmayacak max 2-3 bin tl çünkü hem lansman hem de sene sonu indirimleri ile beraber uygun fiyatlı olacaktır diye düşünüyorum. Mevcut kasa için de zaten hondanın sitesine bakınca civic için modellerin yarı yarıya azaldığını görebilirsin sanırım stoklar bayağı azalmış bu eylül ayında yeni kasanın geleceğini kesinleştiriyor. Ha bir de şöyle bir husus var bu kasayı seviyorsundur ve almak istiyorsundur o ayrı. Fiyatlarda makul ve içine siniyorsa kazasız belasız sürüşler dilerim.

Bende Corolla da düşündüm. Hatta geçen bir arkadaşımız TOYAN'dan aldı Advance Multidrive S 71.750'ye. Civic'in bu kasasını seviyorum tabi ama yeni kassa olsa da iyi olur lakin atmosferik motor gelmeyeceğini duydum sanki. Yanlış mı biliyorum acaba?

Geri
Üst Alt