Sigarayı Ne Zaman Bıraktınız?

Sigarayı Ne Zaman Bıraktınız ?

• 0-12 Ay

• 1-3 Yıl

• 3 Yıl ve Üzeri

• Ben Bıraksam O Beni Bırakmıyor. Aktif tüketiyorum

• İşim Olmaz Hiç İçmedim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Yılbaşından beri kullanmıyorum . Herhangi bir ilaç , bırakmak için etken madde vb madde kullanmama rağmen bu süreçte gayet başarılıyım . 5.aya giriyoruz bakalım

Canım bu süre zarfında hiç çekmedi.

Tavsiye edebileceğim tek nokta azaltarak bırakamazsınız , tak diye aniden keseceksin .

Her gece yatarken bırakıyorum sabah geri başlıyorum. Bu muhanet ömrümüzü yedi

45 yaşındayım. Tam 38 yıl ağzıma sürmedim ama yengeniz aşırı tiryaki ve sürekli içiyor.
Ben rahatsızım hem cinsel anlamda uzaklaşıyorum hemde otoritemi sarsıyor. Seks sonrası paketi versene diyor. Tabi hayatjm diyorum. Ama öylr bir içiyor ki sanki sekste kaybeden taraf benmişim gibi.
Birde görev verirken sigaralı ve sigarasız hali çok farkediyor. Çamaşırları asar mısın deme biçimi bir yana, sigarayı parmaklarının arasında eliyle işaret ederek şu makinayı boşaltt (duman çekip, cümle sonunda tıs) demesi bir yana.

Üstüm basım sigara dumanı kokuyordu. 38. İmde başladım sigaraya ve tek tük onun paketinden alıp içiyordum. Tam bir sene belki rahatsız olurda ben sana ayıp etmişim der diye zorla içtim. Bembeyaz dişlerimde çürükler oluşmaya başladı top sakalımdaki bıyıklar bile sarardı.

Bir gün Doruk konuşmamız lazım dedi. Hay hay dedim nerde balkonda mı? Çocuklar o an odadaydı. Yok ya deyip odada sigara yaktı, bana da bir tane uzattı. Noldu dedim sigara ağzımdayken.
sürekli benim paketlerimden otlanmandan rahatsızım ya bırak yada adam gibi paket al dedi.
TMm peki alırım dedim.

O günden beridir bir inat uğruna sigara içiyorum.

13 yıl olmuş. Normalde de çok içmiyordum, haftada 2 paket filan belki ama bırakmak yaptığım en güzel şeylerden biriydi. Sigara içmek pişmanlıktır. Bildiğin parayı sarıp yakıyorsun, hem sağlığına hem cebine zarar. Evlenince bırakmıştım.

Paket sigaralarda cok denedim, stressli durumlarda hemen bozmus oldum.

Ama sarma tutune gecince (satilan sacma kacaklar degil ama, duzgun olanlardan) %60-70 azalttim.

Icmediyseniz aklinizdan bile gecirmeyin-kendinize yazik etmeyin.

Geri
Üst Alt