Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 116.839
- 103.717
- 5.238
Gegen ne demek?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
60'da bitmenin sebeplerinden biri de rotasyon eksikliğiydi yorulunca ve yedekten adam girmeyince dağılıyorduk şimdi en azından yorulanlar yerine adam alarak devam ettirebiliyoruz ama hala bir iki eksik var kadroda.Bun
bence de mevzu bu
60 dkda bitiyorduk son 30 dk dağılıyorduk, şuursuz bir yapıydı.
şu an daha sistemli ama hala olağan bir pres oyunundan daha fazla efor sarfediyoruz.
Yok ya genel olarak enerji kontrolümüz yoktu.60'da bitmenin sebeplerinden biri de rotasyon eksikliğiydi yorulunca ve yedekten adam girmeyince dağılıyorduk şimdi en azından yorulanlar yerine adam alarak devam ettirebiliyoruz ama hala bir iki eksik var kadroda.
moderniteyi reddet geleneklerine sahip çık
Başlığa istinaden yazayım ben sığırpressin olumsuz bir anlamda kullanıldığına hiç rastlamadım aksine ben de dahil herkes övmek için kullandı
Evet heis gücümüzü ekonomik kullanamıyorduk ilk başlarda ama bu sonuçta ilk haliyle bile işe yarayan bir şey bulduğumuz gerçeğini değiştirmiyordu. Kerem Hainoğlu biraz becerekli olsa Bayern karşısında bile ilk yarı 3-0 ile bizi istediğimiz skora götürecekti. Önemli olan buluşu yapmak sonra illa geliştirirsin, mühendislik mantığı gibi bakmak lazım.Bun
bence de mevzu bu
60 dkda bitiyorduk son 30 dk dağılıyorduk, şuursuz bir yapıydı.
şu an daha sistemli ama hala olağan bir pres oyunundan daha fazla efor sarfediyoruz.
Ben X platformunu kastettim bu arada daha çok; burada üzerine alınmasın kimse; hatta başlığı da X'de görünce açtım, yine denk gelirse paylaşırım burada.Başlığa istinaden yazayım ben sığırpressin olumsuz bir anlamda kullanıldığına hiç rastlamadım aksine ben de dahil herkes övmek için kullandı
Zaten böyle ilk net sonuç aldığımız baskılı oyun tottenham falan olması lazım, onun haricinde bayern maçlarında da full baskı oynadık ama yenildik, o zamanda bile hepimiz oynadığımız baskılı oyunu övüyorduk. Avrupa’da başarılı olmak için bu seviyelerde hep olmamız alışmamız gerektiğini söylüyorduk ki öyle de oldu gördüğümüz gibi.

Gegenpress sanırımGerçek adı sığırpress değil mi yav
Gegen ne demek?