GSC Portal Şike Davasında FIFA Devrede!

Şuan uefa toplantısı var ts medyası ve lobisi olsaydı şu an orda şike süreci ile ilgili adamı sıkıştırırlardı.
Nitekim Rusya ve Ukraynanın uefayı takmaması soruluyor İnfantio cevap veremiyor.
Er geç o şemsiye açılacak

FIFA nin toplu men verme ihtimali var mi? Konu ile ilgilenler cevaplarsa sevinirim.

11 Aralık'da TS'nin isteğinin çıkması pek mümkün değil. Çünkü müfettiş raporunu sundu ve raporda açık açık böyle bir yetkimiz yok diyor. Müfettişi de UEFA'nın görevlendirdiğine göre UEFA'nın gerçekten de böyle bir yetkisinin olmadığı ağırlığı var. O yüzden pek fazla bir şey beklemiyorum.

Zaten soğuduk futboldan 5 yıl tüm takımları men etsinlerde belki takımların sırtındaki keneler düşer kansızlıktan!!

toplu men ola bilir. suclu olanlarin cezalarini cekene kadar men etme karari cikarsa ama ülkece men olmaz.
kendi elimizde olur yani. bu sürec sürecek belli ki sonuclana kadar. belki gelecek yaz aylarinda sonuclanir.
fifada dosyalari inceleyecek ki dosyalar baya baya kabarik oldugunu unutmamak gerekir.

Yine birşey olmaz boş beklenti.

Fifa daha yeni devreye girecek beyler, onlarında süreci değerlendirmesi 3 sene sürer. Adamlar öyle güzel zamana yayıyorlarki 2020 den önce bi gelişme olmaz, ondan sonrada zaman aşımı deyip kapatırlar dosyayı

tv lerde gene cümbüş çıkacak desenize 5 yıl men değil üyeliği askıya alsalar bak bakalım veriyolarmı vermiyolarmı şikebahçe ye ceza

Rahat olun. Bu olay böyle bitmez.

Fenerbahçe türkiyeden Fifanın ve Uefa nın gönlünü alacak şekilde ceza almadan bu olay kapanmaz..

Çünkü bu olay sistemde açık oluşturur ve böyle bırakılırsa da bundan sonraki olabilecek her olayda Fifa nında UEFA nında elini kolunu bağlar..

UEFA dan Fenerbahçeyi küme düşürme yada - puan verme gibi bir karar çıkmaz sadece tavsiyede bulunur. Çünkü Gerçekten yetkisi yok. Sadece müfettiş raporuyla cezayı uzatabilir isterse.
Ama ben uzatacağını sanmıyorum..

Bence UEFA topu bilerek FİFA ya atıyor. Çünkü kendisi yetkisini kullandı.
Son kararda cezayı uzatmazlar öylede kapatabilirler dosyayı ve Fifaya bizim yetkimiz buraya kadar top sende diyebilirler...

Çünkü ülke futboluna ceza verme yetkisi Fifada..

UEFA devreden çıkdıkdan sonra Fifa Ne yapacak ?

Bence öyle olayı hiç uzatmıyacaklar. Zaten olayı biliyorlar Dosyaları bile okumuslardır kararları vardır.

Yapacağı TFF ye Fenerbahçeye ceza vermesigerektiğini aksi halde en az bilmem kaç yıl uluslar arası hiçbir faaliyete katılamayacağımızı söyler..

Geriye TFF nin 2 seceneği kalıyor..

1.si Ya Fifa ve Fenerbahçe ile anlaşıp - puanla olayı kapatacaklar.
2.si Zaten Hiçbir turnuvaya katılamıyoruz. 3-5 yıl Fifaya da UEFA ya da gitmeyelim . Kulüplerimizi şekillendirelim.Biz kararımızı verdik Fenere ceza vermiyoruz diyecekler...

Benim tahminim bu basiretsiz TFF Hükümetin emriyle 2.şıkkı seçer..
Basını manipüle ederek Araya gençleşme yeniden yapılanma masallarını anlatarak böyle bir karar alırlar.
Kulüplerin borcunu kapatacağız . Yeni tesisler yapacağız genç nesil yetiştireceğiz diye Fatih Terimi de çıkartıp 3-5 laf söylerler.

Olay böyle kapanır..
Umarım 1. şıkkı tercih ederler

Rahat olun. Bu olay böyle bitmez.

Fenerbahçe türkiyeden Fifanın ve Uefa nın gönlünü alacak şekilde ceza almadan bu olay kapanmaz..

Çünkü bu olay sistemde açık oluşturur ve böyle bırakılırsa da bundan sonraki olabilecek her olayda Fifa nında UEFA nında elini kolunu bağlar..

UEFA dan Fenerbahçeyi küme düşürme yada - puan verme gibi bir karar çıkmaz sadece tavsiyede bulunur. Çünkü Gerçekten yetkisi yok. Sadece müfettiş raporuyla cezayı uzatabilir isterse.
Ama ben uzatacağını sanmıyorum..

Bence UEFA topu bilerek FİFA ya atıyor. Çünkü kendisi yetkisini kullandı.
Son kararda cezayı uzatmazlar öylede kapatabilirler dosyayı ve Fifaya bizim yetkimiz buraya kadar top sende diyebilirler...

Çünkü ülke futboluna ceza verme yetkisi Fifada..

UEFA devreden çıkdıkdan sonra Fifa Ne yapacak ?

Bence öyle olayı hiç uzatmıyacaklar. Zaten olayı biliyorlar Dosyaları bile okumuslardır kararları vardır.

Yapacağı TFF ye Fenerbahçeye ceza vermesigerektiğini aksi halde en az bilmem kaç yıl uluslar arası hiçbir faaliyete katılamayacağımızı söyler..

Geriye TFF nin 2 seceneği kalıyor..

1.si Ya Fifa ve Fenerbahçe ile anlaşıp - puanla olayı kapatacaklar.
2.si Zaten Hiçbir turnuvaya katılamıyoruz. 3-5 yıl Fifaya da UEFA ya da gitmeyelim . Kulüplerimizi şekillendirelim.Biz kararımızı verdik Fenere ceza vermiyoruz diyecekler...

Benim tahminim bu basiretsiz TFF Hükümetin emriyle 2.şıkkı seçer..
Basını manipüle ederek Araya gençleşme yeniden yapılanma masallarını anlatarak böyle bir karar alırlar.
Kulüplerin borcunu kapatacağız . Yeni tesisler yapacağız genç nesil yetiştireceğiz diye Fatih Terimi de çıkartıp 3-5 laf söylerler.

Olay böyle kapanır..
Umarım 1. şıkkı tercih ederler
eksi puan diye bi olay yok.5 maçta şike yapılmış.ne eksi puanı?

Hic birsey olmaz FIFA ilk katara dünya kupasini nasil verdi onu aciklasin.

Bir pisliğin hakkından gelsin diye başka bir pislikten medet ummak berbat birşey.

FIFA nin toplu men verme ihtimali var mi? Konu ile ilgilenler cevaplarsa sevinirim.

Sion örneginde Fifa Isvicre'yi toplu menle tehdit etmisti bunun üzerine Isvicre federasyonu cezayi basmisti Sion'a. Sanirim var yani. Yanlis biliyorsam arkadaslar düzeltsin.

Bizim mal TFF bu durumda ne yapar bilemiyorum

Sion örneginde Fifa Isvicre'yi toplu menle tehdit etmisti bunun üzerine Isvicre federasyonu cezayi basmisti Sion'a. Sanirim var yani. Yanlis biliyorsam arkadaslar düzeltsin.

Bizim mal TFF bu durumda ne yapar bilemiyorum
10 sene bütün avrupa mısabakalarindan men oluruz milli takimimizda men olur ne olcak canım fnerbahce kurtulsunda ne olursa olsun.

Uefa'nın zaten ağırdan almasının nedeni buydu. Topu bir şekilde Fifa'ya atmak.

Bu topun altına giren Fifa affetmez.

Geçmiş olsun pampalar üzgünüm sizin adına.

Geri
Üst Alt