Şike İddianamesi Tamamlandı, Bugün Açıklama Yapılacak

Cevap: Şike İddianamesi Tamamlandı, Yarın Açıklama Yapılacak

adamsın abdullah gül meclise de kapak olsun bu :D

En kötü günlerinde bile bize galip gelebilmişlerdir kabul ediyorum.

Ancak bu sefer nakavtlık bir durum söz konusu, kalkamayacaklar :asd:

Umarım öyle olur renktaş. Yani bizim en iyi olduğumuz zamanda bile Johnson'ın vurduğu top Emre beyinsizinin ayağına çarpıp gol olmuştu da 1-0 kaybetmiştik. O günden beri bunların balını kıramadık bir türlü :asd:

adamsın abdullah gül meclise de kapak olsun bu :D

Benim anlamadığım olay meclisin çoğunluğu mevcut hükümetin milletvekilleri tarafında oluşturuluyor. Bu yasanın geçmesindeki en büyük pay onlarda değil miydi ? Neden bir anda bakanlar ve Cumhurbaşkanı bu yasaya tepki koydular ? İşin içinde başka işler döndü sanki bana öyle geliyor.

Benim anlamadığım olay meclisin çoğunluğu mevcut hükümetin milletvekilleri tarafında oluşturuluyor. Bu yasanın geçmesindeki en büyük pay onlarda değil miydi ? Neden bir anda bakanlar ve Cumhurbaşkanı bu yasaya tepki koydular ? İşin içinde başka işler döndü sanki bana öyle geliyor.

ben de kıllandım. acaba iktidar eziklerin gazını almak için yapmacık bi adım mı attı.

abdullah gül adamsın adam.

ikinci gol haberide geldi sira 3de :D

yalnız cumhurbaşkanlığı açıklamasında en hoşuma giden cümle. " bu yasa değişikliğinin kamuoyu tarafından bi takım kişileri kurtarma çabası olarak görülmesi"

Cumhurbaskanına sayanlardan ozurleri kabul ediyorum beylerrrrrrrrrrrrrrr! OHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH beaaaaaaaaa :D :D :sgr:

Ahahaha Aziz hapı yuttu.

beylerrrr :confused:

[video=youtube;ekJfkiG6btE]https://www.youtube.com/watch?v=ekJfkiG6btE[/video]

Hepiniz mi bu suçun 10 yıl olmasını istiyorsunuz.

Aziz ceteden suclandigi icin zaten cikamayackdi, ama bu yasanin simdilik degismesini bende asla dogru bulmuyordum. Cezalar yüksek felan, ama zamanlama olarak kabul edilecek birsey degil. Etik degil birkere. Daha sonra yine düzeltilebilir ve suclular yanilmiyorsam yine yararlanabilir bundan? Ama Iddianame cikmadan ve TFF olarak cezalar kesilmedn degismesi yanlis olur. Birde Avrupa boyutu var bu isin, Avrupada sikecileri kurtariyorlar derler diyorlar zaten. Gümüsdag bile olsa girecek o hapise, o kadar.

Talip Doğan Karlıbel

TDKARLIBEL Talip Doğan Karlıbel

Çete lideri acil şekilde revire kaldırılmış. Şekeri 300 e çıkmış. Büyük geçmiş olsun.

vor 3 Minuten

sandikta görüsürüz !

antu stayla :D

Geri
Üst Alt