Şike Soruşturması - (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Şike Soruşturması | Aziz Yıldırım Savunmasına Başladı

Aziz Yıldırım: "Ben de Fenerbahçe'ye 1.5 milyon dolar para vermiştim. Tamer'den 500 binini istedim Kenan Yaralı'ya borç verdim.

Aziz Yıldırım: "Her iş adamının sıkıntıları olur. Manisa Başkanı da benden istedi. Kredilerinin uzamasi için bankalardan destek istedik, olmadi"

Tam maçtan 2 gün önce dimi zaten UEFA kupası tesadüf canım

Böyle boş beleş 400 sayfa değil 4000 sayfa anlatır bu adam yıllar sürer

Biz Oğuzlar' ın angut boyuna bağlıyız. Atalarımız M.Ö bilmemkaçlarda.... diye başlar gider :)

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, savcılık iddianamesinde yer alan suçlamalara yanıt vermeye başladı.

Fifa Manager 2012'de fenerbahçe ve diğer Türk takımları yok zaten bir tek Galatasarayı koymuş EA Sports anlaşıp diğer takımların lisansını almak için uğraşmamışlar bile :D

Ama ben yinede kafayı yedim uğraştım oyunun yamasını indirdim çok saçma oluyordu çünkü fenerde beşiktaşta saçma sapan oyuncular güçsüz kadrolar bu fener sadece kendine değil bilgisayar oyuncularına bile zarar...
Benimkisi şakaydı ama Renktas bizim için sen Fenere .... :))

hayret fb ye 30 mılyon vermişde sadece 500 bininimi geri istemiş tamerciğinden :D

Aziz Yıldırım Manisaspor başkanı Kenan Yaralı'ya verdiği borcu (!) ve bunu kanıtlayan tape'leri okuyor..

yalnız hakimin bukadar susması hayra alametmi anlamadım.cevap verip azizi rencide edebilecegi okadar saçmalık anlattı ki aziz,hakim ne zaman bu gerzeğe haddini bildirecek merak ediyorum.

appiah2007 - 21.02.2012 15:12

fenerbahce ve türk futbolu sadece kusatma altinda degil

tüm memleket kusatma altinda

ya istiklal ya ölüm düsmanlarimiza meydani bos birakmamaliyiz

antudan... savş çıktı sığınaklara

Tekâlif-i Milliye Kanununun çıkarılması yakındır.:)

arkadaslar kaçırdım ben darağacı nı da söledimi :D

AY: "Sadri Şener ve Gökmen Özdemir arasındaki konuşmaya benzer bir şeyim varsa şike yaptığımı bile kabul edeceğim"

- Aziz Yıldırım: "Bu durum Fenerbahçe'ye bize karşı bir organizasyon oldugunu göstermiştir. Neden Trabzonspor son bir ay dinlenmiştir, neden?

- Aziz Yıldırım: "Benim için örgüt faaliyeti diye 3 aylık dinleme izni çıkarmıştır. Dinleme yetkisi 4 tapeden verilmiş ama bu tapelerde suç unsuru var mı?"

asıl eğlence şimdi başladı. Tapeler ve eziğin cevapları.

süper eğleneceğiz lan

Cevap: FIFA Temsilcisinden Fenerbahçe ile ilgili Şok Sözler

bu çocuğun süflörü cas hakimiyim diyen o gs li kişi. cas lı kişi buna söylüyor bu da konuşuyor. cas hakimi denen kişi fb yi sabote etmek istemiyorsa o zaman o işin içinde ticari organizasyon olduğundan şüpheleniyorum.

- Aziz Yıldırım: "Bu durum Fenerbahçe'ye bize karşı bir organizasyon oldugunu göstermiştir. Neden Trabzonspor son bir ay dinlenmiştir, neden?

- Aziz Yıldırım: "Benim için örgüt faaliyeti diye 3 aylık dinleme izni çıkarmıştır. Dinleme yetkisi 4 tapeden verilmiş ama bu tapelerde suç unsuru var mı?"

Tarlaları anlatsana ulan güldük eğlendik ama yeter tarlalara gel

- Aziz Yıldırım: "Şu çok açık ki, hedef Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe'dir.. Türk sporunu ele geçirmeye çalışan bir grup bu operasyonun arkasındadır.."

- Aziz Yıldırım: "Benim tapelerimde bir hakem adı veya hakem lafı geçiyorsa tüm suçlamaları kabul ediyorum."

- Aziz Yıldırım: "Bizlerle ilişki kurmak suç olsa Zekeriya Öz, Mehmet Berk gibi savcılar örgüt Üyesi olması gerekirdi."

Aziz Yıldırım Manisaspor başkanı Kenan Yaralı'ya verdiği borcu (!) ve bunu kanıtlayan tape'leri okuyor..
Lan oğlum adamın günahını almışlar isin aslı baskaymis . Görüyorsunuz insanın basına ne geliyorsa iyilikten geliyor :)))))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt