Şike Soruşturması - (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Şike Soruşturması | Aziz Yıldırım Savunmasına Başladı

ay: "bizimle ilişki kurmak örgüt üyeliğiyse savcılar zekeriya öz, mehmet berk ve fikret seçen'le emniyet md. nazmi ardıç da aramızda olurdu.."

- Aziz Yıldırım: "Şu çok açık ki, hedef Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe'dir.. Türk sporunu ele geçirmeye çalışan bir grup bu operasyonun arkasındadır.."

- Aziz Yıldırım: "Benim tapelerimde bir hakem adı veya hakem lafı geçiyorsa tüm suçlamaları kabul ediyorum."

Hakeme sövmüyor muydu?Adam olsunlar falan?

- Aziz Yıldırım: "Şu çok açık ki, hedef Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe'dir.. Türk sporunu ele geçirmeye çalışan bir grup bu operasyonun arkasındadır.."

- Aziz Yıldırım: "Benim tapelerimde bir hakem adı veya hakem lafı geçiyorsa tüm suçlamaları kabul ediyorum."

Sanki birisi ingilizce bişiyler söylemiş google translate'de çevrilmiş bizde okuyormuşuz gibi geliyor bana :)

sallaniyormuyuz?

Soruşturmayı başlatanlara b.k atmaya başlamış bu sefer

- Aziz Yıldırım: "Bizlerle ilişki kurmak suş olsa Zekeriya Öz, Mehmet Berk gibi savcılar örgüt Üyesi olması gerekirdi."

hakemlerle şike yaptın diyen yokki zaten sana

Mahk. Bsk. savunmaya mudahale ediyor.Aziz Yildirim kararli.

ay: "bizimle ilişki kurmak örgüt üyeliğiyse savcılar zekeriya öz, mehmet berk ve fikret seçen'le emniyet md. nazmi ardıç da aramızda olurdu.."

Arkadaş hayatımda böyle saçma bir savunma görmedim hakimin buna iyi bir giydirmesi lazım :D 10 yıl diyorum en aşağı yoksa bu ülkede adalet yoktur

AY: Ben Diyarbakir Erganilyim benim orfumde boyle seyler yoktur.

Hakim savcilarla ilgili kismi gec dedi Aziz yildirim karsi cikti!! İnanilmaz hakim,savunma yaptirmiyor

aziz yıldırımın mahkemede anlattıları canlı olarak yazılıyor

orda bile aynı politikayı yapıyor yuhhh

-22 yıldır bu kulübe hizmet veriyorum.. Asla şike gibi bir suça bulaşmadım.. poliste maruz kaldığım muameleyi hak etmedim..

-Darağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe olacaktır..

Aziz yıldırım, başkanlığı döneminde Fenerbahçe'ye kazandırdığı tesisleri anlatıyor mahkemede..

AY nin amacı ben şike yapmadım demek değil herkes yaptı ben neden burdayım derdinde. Dünya futbolu içinde bu kadar organize olmuş hemen her klupte klup başkanlarından tutun yöneticisine futbolcusuna hocasına antrenörüne menejerine kadar adamı olan fb den başka klup yoktur.

hahahaha başlığa bakın

718028_htmansetyeni.jpg

Şükür askerlik yapmamış bu yeminle bütün askerliğini anlatırdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt