Şike Soruşturması - (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Aziz Yıldırım Gözaltında

Ben medyadan bir kaç ismin de göz altına alınmasını bekliyorum.

Lan Emenike'de mi göz altına alındı?

SON DAKİKA

Emenike tutuklandı!!!!!!!!!!!!

Emenike:Şikeyle alakam yok yaşımı küçülttüğüm için göz altına alındım. :asd:

Emenike'de alındığına göre bu iş sadece Eskişehir-Sivas-Fener üçgeninde geçen basit bir olay. iş çok büyüyecek inşallah...

Hayda Emenikede gözaltında :animation:

Arkadaşlar artık bu kuşların her yerde adını şikebahçe olarak duyurmak lazım...Dünyada ünlü kluplerın bu hale dusenı var mıdır?? UEFA nın el atması lazım..adam bariz kendı lıgını kurmus..mecnun,halıl,recep ...ohhhh:)

inci sözlükteki başlıklara bakın beyler gülmekten nefes alamıyorum :D :D :D

0a2a7c2213364b1997a3602b0b035089.jpg

karsiyaka_logo.jpg

ankaraspor345.jpg

kartalspor_logo.jpg

adanaspor.png

bank_asyada_gozden_kacan_yildizlar-eceb66793fa71b3833253d0b404ff15c.jpg

bankasya.jpg

77809309.jpg

alex.jpg

niang-dan-guiza-ya-yanit--817776.Jpeg

Oha lige bak :eek:

noluyo lan :D oh yeahhhhh super muper mega giga good

Emenike de alındı.

Emenike ile Azize aynı koğuşta kalırsa ne olur?? :D

Sana sadece şunu soracağım. Gönül rahatlığıyla ve objektif bir şekilde Fenerbahçe'nin bu yılki maçlarının hiçbirinde şike olmadığını söyleyebilir misin ?

Evet, gönül rahatlığıyla söyleyebiliyorum bunu Namık. Kirli işlere bulaşmadığına eminim Fenerbahçe'nin. Bulaştıysa bunu yapanların en ağır şekilde cezalandırılmasını hepinizden çok isterim. Kimsenin hakkı yok Fenerbahçe'nin adını lekelemeye.

yav arkadaş utanmadan nasıl yazıyon hala. senin yüzünden 1 defa ceza aldım bu forumda bir daha almayacam. gelip burada milleti kışkırtma. Şaibeye bulaşmadık diyorsun hala yuh sana be yuh. Daha ne olacak. kulüp başkanın dahil seninle bağlantılı olan 40 kişi tutuklanmış. eskişehir ve sivas maçlarında şike yapıldığı için. Ateş olayan yerden duman çıkarmı. Şike yoksa bunlar niye tutuklandı. Tutuklama olmasa bile bu leke size yeter. 10 yıl bu lekeyi taşırsınız. hadi yürü git antuna...

Sakin ol kardeş, kimseyi kışkırtacak bir şey yazmıyorum, düşmanlığa gerek yok. Şunu yazmıştım aynı şekilde hangi yüzle yazabildiğimi soran başka bir arkadaşa, denk gelmedin sanırım.

Suçlu olduğu ispat olana dek her insan masumdur diye temel prensibi vardır hukukun. Suçun ispat olması diye bir şey yok henüz, araştırma yapılıyor, kısa sürede çıkacak ortaya neyin ne olduğu. Şu an Fenerbahçe'nin temiz olduğundan eminim, o yüzden konuşacak yüz bulabiliyorum. Soruşturma biter, Fenerbahçe'nin kirli olduğu ispat edilir, o zaman utanmasını bilirim, merak etme...

Mecnun ver Bülo gibi insancıklardan kurtarsalar Türk futbolunu o bile yeter.

Beyler Azizin fotosu yok mu la? Yüzündeki ifadeyi çok merak ediyorum :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt