- 6 Aralık 2009
- 14.447
- 818
- 1.738
Cevap: Aziz Yıldırım Gözaltında
Ben medyadan bir kaç ismin de göz altına alınmasını bekliyorum.
Ben medyadan bir kaç ismin de göz altına alınmasını bekliyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gozaltina alindi o da, antrenmandan yaka paca almislar.Emenike ?

Yeni cezalar çok ağır,çok şey çıkar merak etme.
Valla bana göstermelik birşey gibi geliyor.
Sana sadece şunu soracağım. Gönül rahatlığıyla ve objektif bir şekilde Fenerbahçe'nin bu yılki maçlarının hiçbirinde şike olmadığını söyleyebilir misin ?
yav arkadaş utanmadan nasıl yazıyon hala. senin yüzünden 1 defa ceza aldım bu forumda bir daha almayacam. gelip burada milleti kışkırtma. Şaibeye bulaşmadık diyorsun hala yuh sana be yuh. Daha ne olacak. kulüp başkanın dahil seninle bağlantılı olan 40 kişi tutuklanmış. eskişehir ve sivas maçlarında şike yapıldığı için. Ateş olayan yerden duman çıkarmı. Şike yoksa bunlar niye tutuklandı. Tutuklama olmasa bile bu leke size yeter. 10 yıl bu lekeyi taşırsınız. hadi yürü git antuna...
Suçlu olduğu ispat olana dek her insan masumdur diye temel prensibi vardır hukukun. Suçun ispat olması diye bir şey yok henüz, araştırma yapılıyor, kısa sürede çıkacak ortaya neyin ne olduğu. Şu an Fenerbahçe'nin temiz olduğundan eminim, o yüzden konuşacak yüz bulabiliyorum. Soruşturma biter, Fenerbahçe'nin kirli olduğu ispat edilir, o zaman utanmasını bilirim, merak etme...
Emenike'de alindi daha kimler cikacak kimler..