Şike Soruşturması - (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Şike Soruşturması | Aziz Yıldırım Savunmasına Başladı

13 yılda 30 milyon euro harcayan adam nasıl oluyor da ayda 30 bin euro kazanıyor ?

AY: "Toplam 1028 tapenin 103u sahsima aittir. Bu 103 tapenin hicbirinde sike ya da tesvik yoktur."

Aziz Yıldırım: "Bir grup Türk futbolunu ele geçirmek istiyor."

kendi planını anlatıyor salak

Aziz Yıldırım: "58. madde değişemez, değişmemelidir.."

Aziz Yıldırım: "Kıbrıs'a kaçacağım yazıldı. Benim yaşadığım yer de öleceğim yer de burasıdır."

Nerde yazdı yaw nerde yazdı. Ona bakarsan Nihat Özdemir'de 58 madde değişmezse Türk futbolu biter dedi. Buna ne dicen. Neyse tamam sus bişey deme. Sevip attın hakimin beynini

A.Y: "MAA avukatını bana göndererek FB'yi küme düşürmeyeceklerini söyledi."

Son dakika gelişmesi : Fenerbahçe Fifa 2011 de 5 yil boyunca Avrupadan men edildi . :))

Fifa Manager 2012'de fenerbahçe ve diğer Türk takımları yok zaten bir tek Galatasarayı koymuş EA Sports anlaşıp diğer takımların lisansını almak için uğraşmamışlar bile :D

Ama ben yinede kafayı yedim uğraştım oyunun yamasını indirdim çok saçma oluyordu çünkü fenerde beşiktaşta saçma sapan oyuncular güçsüz kadrolar bu fener sadece kendine değil bilgisayar oyuncularına bile zarar...

AY: "fenerbahçe'ye cebinden 30 milyon dolar veren adama 'çıkar amaçlı suç örgütü lideri' denemez.. deniyorsa amaçları başkadır.."

4 milyon euroluk villayı fenere 15 milyon euroya satan kim acaba

AY: "fenerbahçe'ye cebinden 30 milyon dolar veren adama 'çıkar amaçlı suç örgütü lideri' denemez.. deniyorsa amaçları başkadır.."

bunun üstüne hakim dememişmi aylık kazancını 30.000 tl olarak gosteren sen,bu parayı nerden buldun diye?lan ben hakim olacaktım yeminle aziz bırak şekerinin cıkmasını ishal olur orada koyuverirdi altına.hakimdede iş yok.golluk ortalara bi türlü son vurusu yapamıyor.

"14 yıllık Fenerbahçe başkanlığım süresince aşağılayıcı hiçbir eylemde bulunmadım."

Oha ya oha ya.

Ulan hakemler ayaklarını denk alsınlar yoksa aldırmasını bilirim dedin daha ilk aklıma gelen

İnşallah hakim futboldan alıyordur

appiah2007 - 21.02.2012 15:12

fenerbahce ve türk futbolu sadece kusatma altinda degil

tüm memleket kusatma altinda

ya istiklal ya ölüm düsmanlarimiza meydani bos birakmamaliyiz

antudan... savş çıktı sığınaklara

bunun üstüne hakim dememişmi aylık kazancını 30.000 tl olarak gosteren sen,bu parayı nerden buldun diye?lan ben hakim olacaktım yeminle aziz bırak şekerinin cıkmasını ishal olur orada koyuverirdi altına.hakimdede iş yok.golluk ortalara bi türlü son vurusu yapamıyor.

O yüzden sen burdasın o orda.:)

"14 yıllık Fenerbahçe başkanlığım süresince aşağılayıcı hiçbir eylemde bulunmadım."

Oha ya oha ya.

Ulan hakemler ayaklarını denk alsınlar yoksa aldırmasını bilirim dedin daha ilk aklıma gelen

Sende Rıza o aşağılayıcı eylem mi şimdi? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt