Şike Soruşturması - (ARŞİV 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Şike Soruşturması | Aziz Yıldırım Savunmasına Başladı

Aziz Yıldırım : Biz suçsusuz hakim bey !

Şakaydı bu.:)

- Aziz Yıldırım: "Zekeriya Öz beni uyarmalıydı suç işliyordumsa. Öz ile samimiyetim bunu gerektiriyordu."

- Aziz Yıldırım: "Ben hakemleri atasam bunlar yasanır mı? Bununla suçlanıyorum ama iddianamenin içinde bununla ilgili bir şey yok."

- Hakim: "Bunların savunmayla ilgisi yok" dedi. Başkan: "Benimle gezeceksin, yemek yiyeceksin, gelip sarılacaksın.. Sonra beni içeri alacaksın!"

- Aziz Yıldırım: "Eğer bir organizasyonda olsak sahamızdaki Bursa ve G.Antep maclarında hakemlerin kötü yönetimine maruz kalır mıydık?"

bu ne arkadaş :D

wagner-lugano-34813_501.jpg

Bahsettiği G.Antep maçından bi kare

iş yerinde tüm arkadaşlar el ele tutuştu, ben bilgisayarın başındayım, onlara takip ettiğimiz haber sitesini F5 manyağı yaparak,aziz başkanın savunmasını okuyorum. Başkanımızın her kurduğu cümlede hem ağlıyor hemde oley çekiyoruz. Seviyoruz ulan seni başkan.

12 numara

12 Numara | Fenerbahçe Spor Kulübü Taraftar Sitesi

:D

budamı gol değil tarzında bi savunma oluyor :D

- Aziz Yıldırım: "Zekeriya Öz beni uyarmalıydı suç işliyordumsa. Öz ile samimiyetim bunu gerektiriyordu."

- Aziz Yıldırım: "Ben hakemleri atasam bunlar yasanır mı? Bununla suçlanıyorum ama iddianamenin içinde bununla ilgili bir şey yok."

Ercan Saatçi mi lan bu savcı

Hakim, "bunun savunmayla ilgisi yok" Aziz Yıldırım: Benimle gezeceksin, yemek yiyeceksin, gelip sarılacaksın. Sonra beni içeri alacaksın"

Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci'den Aziz Yıldırım'a: Samimi olduğun kişi operasyon yapamaz mı yani?

210220121459182179646.jpg

vatanın internet sayfası girişine bakın :D

- Aziz Yıldırım, Sadri Şener'in maçlara 12 hafta kala Fenerbahçe maçlarına hakem atama yapılmasının isimlerini gösteren belgeyi hakime sundu.

- Aziz Yıldırım: "Sadri Şener ve Gökmen Özdemir (Vatan Gazetesi Muhabiri) arasındaki konuşmaya benzer bir konuşmam varsa şike yaptığımı bile kabul edeceğim."

- Hakim: "Samimi olduğun kişi operasyon yapamaz mi yani."

Büyük başkan dediğinizin konuşacağı maksimum 2 gün sonra kuzu kuzu oturacak sanıklar sonra tanıklar birde gizli tanıkları dinleyecek kuzu" Talip Doğan Karlıbel "

Vatan gazetesi şimdiden silmiş Azizi :D

vay çakal 12 numaraya bak caps alamıyoruz siteden.

bu mu la savunma,tüüüü..o kadar beklenti içine soktular medyayı,ülkeyi sallayacağım diye yavan yavan konuşturdular bide bu adamı..sallamadığı kimse kalmadı

hatır şikesine canlı örnek

antudan

Meloik - 21.02.2012 15:42

Vatan Gazetesi Demirören´in değil mi?

Peki biz kulüp olarak TFF başkanı seçimlerinde Demirören´i desteklemiyor muyuz?

O zaman Vatan gazetesinin bu yaptığının mantığı nedir?

- Aziz Yıldırım: "Eskişehir'e gittigimizde tesisler dışında Bülent Uygun'la görüşmedim. Ali Kıratlı benden önce kulüp üyesidir. Benim adamım değil iş adamımdır."

- Aziz Yıldırım: "Eskişehir'de Bülent Uygun'un babasını gördüm sadece. Tapelerde Ali Kıratlı'nın soylediği gibi Bülent Uygun'la görüşmedim. Kıratlı, bunu açıklar heralde."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt