Sıla, Ahmet Kural'dan Fiziki Şiddet Gördüğü İddiasıyla Şikayetçi Oldu!

Eğer doğruysa, senin ben erkekliğini ...... Ahmet. Ha yok yalansa, iftiraysa, o da ayrı mesele.

Iki tarafa da fazla deger vermemek fazla buyutmemek lazim hukuki surec tamamlansin sucu isleyen cezasini ceksin artik siddet/taciz mi iftira mi

Bu ikili başından beri saçma geliyordu bana. sıla- ahmet kural ne alaka, apayrı tarzda insanlar.ayrıldıktan sonra barışmaları da şaşırtıcıydı.

aga kafama takılan bişey var 45 dakka boyunca dövdü demiş, sadece kolu mu morarmış?

ahmet kural hayvan o ayrı konu.

ben sarhos olunca millete sariliyorum herkese seviyorum herkesin icinde iyi birsey var felan filan sacmaliyorum
bazilarida boyle siddetci oluyor anlamiyorum AK. hic oyle biri oldugunu sanmiyordum AK'nin.

Sıla'nın kafasına kül tabağı ile vurmak nedir vicdansız herif ?

Ahmet bakıyorumda Kural tanımaz olmuşsun.
.
52814bfc356909eb1d56af8d7eedc10a.jpg

Sanırım sana da yanma ihtimali doğdu Ahmetciğim.

ahmet kural
haftaya bizim okulda xd

Sılanın özel hayatında ağır kezban olduğunu dusunmusumdur hep. Ahmet kural ile takılması bu dusuncemi iyice sabitlemisti.

Tuğba Ekinci, sosyal medya hesabından, "Küçük çocuk: gibi sizin kadar güçlü bir bayana, ses sanatçısına bu şikayeti yakıştıramadım. Her ilişkide oluyor itip kakışmalar. Ahmet ailesine çok hayırlı evlat oldu . Mesleğini tehlikeye atmanın alemi yok. Gerektiğinde erkek gibisiniz. Ahmet benim eski dostum asla büyük hatalar yapacak biri değil. Ayrıca şiddet görmek istemeyen bayanlar şiddet görmez. Saygılar, sevgiler" yorumunu yaptı.

ahmet 170küsür boyunda, sila 180küsür boyunda. bu küllügü nasil kafaya hedefleybilir, yerlerde sürükleyebilir ayrica sila ahmeti dövmesi lazim, cüsse farkina bi bakin silada dayak yiyeyecek tip varmi, kaldiki sila yapisi olarakta karakter olarakta erkek gibi sert, sasirdim dogrusu.

Tuğba Ekinci, sosyal medya hesabından, "Küçük çocuk: gibi sizin kadar güçlü bir bayana, ses sanatçısına bu şikayeti yakıştıramadım. Her ilişkide oluyor itip kakışmalar. Ahmet ailesine çok hayırlı evlat oldu . Mesleğini tehlikeye atmanın alemi yok. Gerektiğinde erkek gibisiniz. Ahmet benim eski dostum asla büyük hatalar yapacak biri değil. Ayrıca şiddet görmek istemeyen bayanlar şiddet görmez. Saygılar, sevgiler" yorumunu yaptı.
Lol

ahmet 170küsür boyunda, sila 180küsür boyunda. bu küllügü nasil kafaya hedefleybilir, yerlerde sürükleyebilir ayrica sila ahmeti dövmesi lazim, cüsse farkina bi bakin silada dayak yiyeyecek tip varmi, kaldiki sila yapisi olarakta karakter olarakta erkek gibi sert, sasirdim dogrusu.
Ne alaka yav erkek kuvveti ile kadın kuvveti arasında ciddi fark vardır.

Bunun ekürisi Murat Cemcir de bir kadına şiddet uyguladığı için eleştiriliyordu bir ara. Kadın Sıla olmadığı için dikkat çekmedi tabi.

Kapıyı çekip çıkmak bu kadar mı zor ? Aciz yaratık.

Sıla 169 boyunda dğl miydi yaw

Sılanın boyu sanılanın aksine 1.70 civarı.Kaldı ki 1.80 kadın ve 1.70 erkek bile olsa erkeğin gücü daha fazla olur.

bu nası sohbettir ya. benim babam senin babanı döver seviyesine düşmüş iyice. bir bayanın erkekler üzerindeki fiziksel gücü üzerinden konusuyonuz bilmem farkında mısınz?

Geri
Üst Alt