İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.630
- 1.123
Kral cimbomludan Sıla için geliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayırdır Mahir?"Senden çocuk yapmak istiyorum" mu demiş?
Bizim o cool Sıla böyle arabesk bir cümle gerçekten kurmuş mu!
"Senden çocuk yapmak istiyorum" mu demiş?
Bizim o cool Sıla böyle arabesk bir cümle gerçekten kurmuş mu!
Bugün yeni çıkan haberleri gözönüne alırsam, tahmin ettiğim şekildi gerçekleşmiş olay. Olay örgüsüne bakacak olursak;
1- Ahmet&Sıla çiftinin ilişkilerinin ilk evresie bakacak olursak, ilk ayrılmalarının sebebi Ahmet'in sert tavırları ve iddia eilene göre Sıla'ya tokat atmasıydı. Gerçi bu tokat olayı sonra yalanlandı.
2- Sonra bu ayrılıktan sonra Sıla bir tane herifle takılmaya başladı. Ama resmi bir şey yok sadece iyi arkadaşız dendi.
3- Yakın geçmişe dönecek olursak, Ahmet&Sıla çifti tekrar bir araya geldi ve iş ciddiye dönüşürken ailelerle tanışmalar başladı.
4- Tam her şey güzel giderken bahsedilen şiddet olayı yaşanmadan önce Ahmet&Sıla çifti Ahmet Kural'ın ailesiyle birlikteydi. Sonra Ahmet Kural'ın evine gelince olanlar oldu.
5- Ahmet Kural Instagram'dan yaptığı ilk açıklamaya bakacak olursak, "duyduklarım karşısında tepkisiz kalmalıydım, oradan uzaklaşmalıydım, herkesin ayıbı kendine" şeklinde bir beyanatı vardı.
6- Bu beyanat sonrası aklıma gelen ihtimal ile bugün gazetelere çıkan savcılık ifadeleri birbiriyle örtüşüyor.
7- Tahminim şu şekildeydi; o gece Ahmet Kural'ın evine gidince alkol alaraktan bazı konuları konuşmuşlar. Ahmet Kural her Türk erkeği gibi sıfır arabaya binmek istediği ve ilk ayrı oldukları dönemde Sıla'nın bir herifle arasında ilişki haberleri çıktığı için bu durumu ona sormuş. Sıla da açık açık her türlü birlikte olduklarını anlatmış. Zaten alkollü olunan bir gecenin körü, bir de Ahmet Kural'ın Sıla'dan her şeyi tüm çıplaklığıyla öğrenmesi sonucu delirmesiyle olan olmuştur.
8- Bu olayda hatalı olan tek bir taraf yoktur. Her iki taraf da hatalıdır. Sıla'nın kavga gününden bu yana açıklamalarına bakacak olursak, bir çok çelişme var. Özellikle kül tablası meselesi. Önce kafama vurdu şeklinde bir açıklama oldu. Sonra kaldırdı ama vurmadı dendi. Yerlerde sürüldüm dendi, sonra o da abartı bulundu ve geri vites alındı. Zaten Sıla da Ahmet Kural'ın kendisine "defol git buradan yoksa seni öldüreceğim" dediğini belirtmişti. Kısacası Ahmet'in duydukları kanına dokunmuş, dellenmiş ve bazı şiddet hareketleri sergilemiş.
9- Fakat Ahmet Kural'ın da iddiasına göre, Sıla evden çıkarken "sei bitireceğim" demiş ve olay medyaya yansımış.
Saygılarımla..

Şu tür haberlerin gündem olup 7 den 70e herkesin böyle konuşulan bir ülkede asker, şehit gazi olmak istemezdim.. İyi ki terk etmişim ülkeyi..
SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çekici geliyor bana. Sılayla güreşmek isterdim doğrusu.
Finlandiya ya gittim. İş buldum.Nereye gittin nasıl gittin reis
tavırları konusma tarzı vs. asil falan deniliyor da asil görmemiş millet.
Hayırdır Mahir?
tavırları konusma tarzı vs. asil falan deniliyor da asil görmemiş millet.
intizar = sıla gözümde.
diyorum ya şarkılarının da sevmiyorum.Gitgide cinsiyetçilik yapıyorsun Danyalcığım. Malum iddialar yüzünden kadına karşı bakış açısında değişiklik olmuş. Diyelim ki Sıla lezbiyen. Bize ne! Biz onun şarkılarını dinlemeye devam ederiz. Özel hayatı kimseyi ilgilendirmez.
diyorum ya şarkılarının da sevmiyorum.
diyorum ya şarkılarının da sevmiyorum.
Ayy götümmdiyorum ya şarkılarının da sevmiyorum.
Popülizm kasmak gibi bir niyetim yok açıkçası ama farzı muhal yakın gündemde sayıştay başkan yardımcısı görevini layığıyla yerine getirdiği için görevinden alınması hiçbir ses getirmezken iki tane homo sapiensin şiddet eyleminde bulunmasını ülkece dert edinmemiz durumunda, şiddetin her türlüsünü hem yaşayıp, hem miras bırakacağız çok sevdiğimiz çocuklarımıza.
Çekici geliyor bana. Sılayla güreşmek isterdim doğrusu.
O da görevini layığıyla yapmasaymış. Burası Türkiye, burada her şey magazin.
Kadına ve kendini savunamayacak herhangi bir canlıya şiddet kabul edilemez lakin itiraf etmeliyim ki bu konuda bende yukarıdaki arkadaşlar gibi düşünüyorum. Yani tam açıklayamıyorum da bir bit yeniği var gibi hakikaten, Ahmet Kural'ı tanıyan bir arkadaşın anlattığına göre hiç öyle medyada yansıtıldığı gibi bir adam değilmiş, gerçi görüşmeyeli 6-7 sene olmuş ama karakter şıııııılaaaaaaaaaak değişmez yani.
İnandırıcı gelmedi pek ya ne bileyim...