Şimdiki Sneijder mi? Fenerbahçe'deki Alex mi?

sneijder...
juve golü tek basina alexin tüm istatiskerlini yok eder :)

Sacma bir karsilastirma olmus bence. Alex sadece Fenerbahce'nin efsanesi, Sneijder Avrupa markasi adam. Alex iyiydi tamam eyvallah ama Sneijder veya Hagi ile karsilastirilamaz.

Sacma bir karsilastirma olmus bence. Alex sadece Fenerbahce'nin efsanesi, Sneijder Avrupa markasi adam. Alex iyiydi tamam eyvallah ama Sneijder veya Hagi ile karsilastirilamaz.

perfomans, katki gibi etken soruluyor galiba.
marka olarak kiyaslanmasi mümkün degil zaten.

Bireysel gol asist istatistiklerine baksan tabiki Alex ama kariyer olarak aktif futbolcular içinde Dünyanın en kariyerlisi olabilir Sneijder. Alex'in efsane kabul edilmesine rağmen koca 8 senede biri mahkemelik 3 şampiyonluğu 1 TR kupası 1 ŞL çeyrek finali var. Sneijder 2 senede 1 şampiyonluk 1 ŞL çeyrek final 1 TR kupası başarısı var. 8.senesini görürse bu tartışma bitebilir.

Çok iyi kurgulanmış, tamamı kaliteli futbolculardan kurulu bir kadroda Sneijder tercih edilir (Bu bakımdan, kendisinin de mevcut kadronun bir parçası olmaktan mutlu olması beklenemez ki birkaç kez ifade etti, bizim futbolcuların fundamental eksikliğini). Ancak futbol tarihi bu tanıma uyan bir Türk takımı görmediği için, skora daha fazla sayıda özelliğiyle ve daha sık tesir eden Alex gibi 'Klasik 10 numara' lar bizde daha çok tercih edilir olmuştur hep...

Kendimce şöyle bir benzetme yapıyorum; 7-8/10 seviyesinde bir takımı 10/10 seviyesine Sneijder' ın, 4/10 luk bir takımı 6-7/10 seviyesine Alex' in çıkarabilmesi daha olasıdır...

Sneijder' ın (Alex' ten yüksek olan) kalitesini ortaya koyabilmesi için daha planlı bir kadro yapılanmasına ihtiyaç duyulur. Oysa Alex, her durumda farkını ortaya koymuştur; bu düşüncemi FB deki 8 yılında beraber oynadığı forvet oyuncularına ve bunlar arasında favorisinin 'Genç Semih' olmasına ve çok da kaliteli olmayan diğer mevki oyuncularına dayandırıyorum...

Müslüman mahallesinde salyangoz satmak niyetinde değilim ancak objektif bir değerlendirme yapmaya çalıştım. Alex' e haksızlık edildiğini görüyorum ki bize de az çektirmedi hani!...

Türkiye'deki performanslara bakarsak:
Hakan Ünsal>Roberto Carlos zaaa
Böyle tartisma mi olur?
Ya kapatalim bu sacma sapan karsilastirmayi

tartismak bile yersiz bir yerde hayatinda avrupa kupasi görmemis bir oyuncu bir yerde avrupa kupalariyla dolu bir oyuncu

İstatisliklere bakarsak Alex,Hagiden de iyi.Adam 25 gol 15 assist filan yapıyordu.Ama istatistik hersey değil işte.Sneijder hagi gibi adamlar dünya çapında süperstar.Bu adamlar büyük avrupa maclarında ve en önemli maçlarda sahneye çıkar
.Alex avrupada napmış saysak kac macta iyi oynamıs fenerde.Wesi şuan versek manu filan direk alır.Alexin kariyerınde oynadıgı en iyi takım fb.Şöyle desek çok doğru olur heralde.Alex fb nin efsanesi.Sneijder ve Hagi dünya çapında efsane.

Sneijder Alex bölgesinde oynamiyor ve adam solda hapis. Genel özellik olarak Sneijder daha kaliteli bir oyuncu. Bunun tartişmasi niye oluyor onuda anlamadim. Alex göz zevki veriyordu. En korktugum oyuncuydu Fener'de

Son düzenleme:
Mahkemelere göre çoğu şikeli maçlarda Alex her maç 2 gol atar, Fener o maçlarda galip gelemez.

Sneijder temiz maçlarda gol attığı her maçı kazandırır.

Sneijder Alex bölgesinde oynamiyor ve adam solda hapis. Genel özellik olarak Sneijder daha kaliteli bir oyuncu. Bunun tartişmasi niye oluyor onuda anlamadim. Alex göz zevki veriyordu. En korktugum oyuncuydu Fener'de

sneijder daha mi kaliteli bir oyuncu.

alex daha iyi desen sneijder'a daha az hakared etmis olurdun tbf

sneijder daha mi kaliteli bir oyuncu.

alex daha iyi desen sneijder'a daha az hakared etmis olurdun tbf

Alex Ptt ligi oyuncusu degil sonuçta. Birini yükseltirken öbürünüde yerin dibine geçirmeyelim dimi Emir Bey. Bana kalsa kiyas kabul etmez zaten.;)

Neyse ben gider geç olmuş haberimde degil. İyi geceler Emir.

Geri
Üst Alt