- 9 Ocak 2014
- 32.990
- 9.353
- 1.538
Cezam bitti geldim hayırdır sen kimsinYa sen nerden geldin yine
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cezam bitti geldim hayırdır sen kimsinYa sen nerden geldin yine
Simeone.Okan Buruk mu Simione mi
Korkunçsun yanlış anlamaCezam bitti geldim hayırdır sen kimsin
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yarınki maç gerçekten heyecan verici olacak. Simeone her zamanki gibi ciddi ve hırslı, Sörloth da motivasyonunu göstermiş. Bizim takımın savunması sağlam olursa ve hızlı hücumları iyi değerlendirirsek, maç bizim için keyifli geçebilir. Bence Okan Hoca’nın taktikleri ve saha içi iletişimi çok önemli olacak, özellikle Osimhen ve Torreira’ya dikkat etmemiz lazım. Umarım taraftarlar da stadyum atmosferini sonuna kadar hissettirir.
Diego Simeone & Alexander Sörloth, Galatasaray maçı öncesi açıklamalarda bulunuyor.
Simeone: "Galatasaray'ın iyi oyuncuları var... Özellikle forvette iyi oyuncuları var. Hızlı oyuncuları var. Osimhen var, Torreira'ları var. Çok mücadeleci bir takım bizi bekliyor."
Simeone: "Yarın beraberlik bizim işimize yaramaz, maçı kazanmamız gerekiyor."
Simeone: "Bu stadyumdaki ambiyans, enerji... Son dönemde oldukça maç izledim."
— Bundan 11 yıl önce bu stada gelmiştiniz. Yine takım başında siz vardınız. İstikrarınız için tebrik ediyorum. Bunun sırrını sormak istiyorum.
Diego Simeone: "İnanın o maçı hatırlamıyorum..."
— Galatasaray karşısında duran toplarda problem yaşayacağınızı düşünüyor musunuz?
Diego Simeone: "Yarın bunu en iyi şekilde çözmeye çalışacağız. Takımımız yapması gerekeni yapacaktır."
Diego Simeone: "Yarın çok güçlü, enerji dolu, canlı bir rakiple mücadele edeceğimizin farkındayım. Ve burada kazanmak için elimizden geleni yapacağız."
Alexander Sørloth:
"Yarın alacağımız bir galibiyet ilk 8 için önemli olacak."
"1 sezon Türkiye'de oynadım. İnsanlar futbola aşık bu ülkede. Galatasaray maçı öncesi heyecan, kronometre gibi her dakika sayılırken strateji ve sabrı test ediyor. Mücadeleyi seven bir oyuncuysanız, Galatasaray gibi deplasmanlardan oynamaktan mutlu olursunuz."
Soru: Okan Buruk, bu sezon Haaland'ın önünde olduğunu söyledi, neler söylemek istersin?
Alexander Sørloth: "Bunları duymak hoşuma gidiyor. Büyük bir teknik direktör kendisi. Teşekkürler."
Alexander Sørloth: "Evet burada oynamaktan mutlu oluyorum. Galatasaray'da iyi oyuncular var. Bir oyuncu özelinde konuşmadık. Yarın bizi zor bir maç bekliyor."