- 16 Haziran 2010
- 202.280
- 154.113
- 6.838
Diego Simeone & Alexander Sörloth, Galatasaray maçı öncesi açıklamalarda bulunuyor.
Simeone: "Galatasaray'ın iyi oyuncuları var... Özellikle forvette iyi oyuncuları var. Hızlı oyuncuları var. Osimhen var, Torreira'ları var. Çok mücadeleci bir takım bizi bekliyor."
Simeone: "Yarın beraberlik bizim işimize yaramaz, maçı kazanmamız gerekiyor."
Simeone: "Bu stadyumdaki ambiyans, enerji... Son dönemde oldukça maç izledim."
— Bundan 11 yıl önce bu stada gelmiştiniz. Yine takım başında siz vardınız. İstikrarınız için tebrik ediyorum. Bunun sırrını sormak istiyorum.
Diego Simeone: "İnanın o maçı hatırlamıyorum..."
— Galatasaray karşısında duran toplarda problem yaşayacağınızı düşünüyor musunuz?
Diego Simeone: "Yarın bunu en iyi şekilde çözmeye çalışacağız. Takımımız yapması gerekeni yapacaktır."
Diego Simeone: "Yarın çok güçlü, enerji dolu, canlı bir rakiple mücadele edeceğimizin farkındayım. Ve burada kazanmak için elimizden geleni yapacağız."
Alexander Sørloth:
"Yarın alacağımız bir galibiyet ilk 8 için önemli olacak."
"1 sezon Türkiye'de oynadım. İnsanlar futbola aşık bu ülkede. Mücadeleyi seven bir oyuncuysanız, Galatasaray gibi deplasmanlardan oynamaktan mutlu olursunuz."
Soru: Okan Buruk, bu sezon Haaland'ın önünde olduğunu söyledi, neler söylemek istersin?
Alexander Sørloth: "Bunları duymak hoşuma gidiyor. Büyük bir teknik direktör kendisi. Teşekkürler."
Alexander Sørloth: "Evet burada oynamaktan mutlu oluyorum. Galatasaray'da iyi oyuncular var. Bir oyuncu özelinde konuşmadık. Yarın bizi zor bir maç bekliyor."