Simeone: "Beraberlik bizim işimize yaramaz, maçı kazanmamız gerekiyor"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1768921768401.webp

Diego Simeone & Alexander Sörloth, Galatasaray maçı öncesi açıklamalarda bulunuyor.

Simeone: "Galatasaray'ın iyi oyuncuları var... Özellikle forvette iyi oyuncuları var. Hızlı oyuncuları var. Osimhen var, Torreira'ları var. Çok mücadeleci bir takım bizi bekliyor."

Simeone: "Yarın beraberlik bizim işimize yaramaz, maçı kazanmamız gerekiyor."

Simeone: "Bu stadyumdaki ambiyans, enerji... Son dönemde oldukça maç izledim."

— Bundan 11 yıl önce bu stada gelmiştiniz. Yine takım başında siz vardınız. İstikrarınız için tebrik ediyorum. Bunun sırrını sormak istiyorum.

Diego Simeone: "İnanın o maçı hatırlamıyorum..."

— Galatasaray karşısında duran toplarda problem yaşayacağınızı düşünüyor musunuz?

Diego Simeone: "Yarın bunu en iyi şekilde çözmeye çalışacağız. Takımımız yapması gerekeni yapacaktır."

Diego Simeone: "Yarın çok güçlü, enerji dolu, canlı bir rakiple mücadele edeceğimizin farkındayım. Ve burada kazanmak için elimizden geleni yapacağız."

1768921344531.webp

Alexander Sørloth:

"Yarın alacağımız bir galibiyet ilk 8 için önemli olacak."

"1 sezon Türkiye'de oynadım. İnsanlar futbola aşık bu ülkede. Mücadeleyi seven bir oyuncuysanız, Galatasaray gibi deplasmanlardan oynamaktan mutlu olursunuz."

Soru: Okan Buruk, bu sezon Haaland'ın önünde olduğunu söyledi, neler söylemek istersin?

Alexander Sørloth: "Bunları duymak hoşuma gidiyor. Büyük bir teknik direktör kendisi. Teşekkürler."

Alexander Sørloth: "Evet burada oynamaktan mutlu oluyorum. Galatasaray'da iyi oyuncular var. Bir oyuncu özelinde konuşmadık. Yarın bizi zor bir maç bekliyor."

Osimhenimiz olmasa seni çok isterdim Sörloth.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diego Simeone çok sevdiğim bir teknik adam. Okan Hocama olan sevgimi zaten herkes biliyor. Harika bir rekabet olacak kesinlikle yarın akşam.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkandirekt hava topu sorloth...
Yayda bombos kalan alvaresin sutlari...

Takibinde ortasaha oyundan cikarisimiz

bizim arkayı 4leyin dursun papaya ve teknik ekibe bişeyler denicez

kibir açıklaması gelmiş. Güzeeeel normalde hiç umudum yoktu. Yarın en az berabere kalır ve ilk 24 e kalırız.

Hemen yenelim de gidelim demişler

Socrates zehirlenerek öldü, Nietzsche halüsinasyonlar görerek öldü, Baggio ayakta öldü, Sadri açıklamaları okurken öldü.

adamlar için sıkıntı kardeşim ya tadında bir maç

kibir açıklaması gelmiş. Güzeeeel normalde hiç umudum yoktu. Yarın en az berabere kalır ve ilk 24 e kalırız.
Bence kibir degil de ulan 11 sene gecmis, neyini hatirlayayim diyor. Her insanin hafizasi o kadar iyi olmaz. Kendimden biliyorum.

Sançez yarın alvarezin hakkından gelecek mi hırs yapıp çok merak ediyorum

Belki o laftan sonra uyuşuk uyuşuk oynamayı bırakır

Bunları yenip evlerine yollasak ne güzel olur be ah be Okan Hocam 4. Yılın hala daha ne oynadığımız belli değil.

Hoca Sorloth bu sezon Haaland'ın önünde mi dedi

Ne yapmak istemektesin Haaland bize 5 atsın diye kızdırma peşinde misin

Geri
Üst Alt