Simon Kjær Resmen Fenerbahçe'de!

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Futbolcu Simon Kjaer transferi için kulübü Lille ve futbolcunun kendisiyle anlaşmaya varılmıştır. Futbolcuyla 2015-2016, 2016-2017, 2017-2018 ve 2018-2019 sezonları için anlaşılmış olup transfer için Lille kulübüne ödenecek olan bonservis bedeli 7.650.000 EUR' dur. İmzalanan sözleşmeler 01.07.2015 tarihinden itibaren yürürlüğe girecektir.

7.6m iyimiş devam devam :D Yıllık ne kadar alıcak yazmıyor yalnız?

yıllık 2.5 filan alıyordur. lillede mutlaka prim koydurmuştur şampiyonlukta clye kalmada ekstra para veya satıştan pay gibi

Bonservisi makul bence. Kjaer kalite bir stoper ve 26 yasında.

İi transfer yaptılar.

Umarım S.Aziz'i almak gibi bir mllık etmeyiz. Hani Cl'ye direk katılan bir takım olarak Kjaer'den daha kalitesini getirmemiz gerekir.

Iyi para odemisler

yaşı genç diye verilebilir bu kadar para diyenler var da..iyi bi gelişim göstermiş olsa o dediklerini kabul ederdim.

sevdigim bir tobcu idi

serefsiz oldu

SEREFSIZ KYEAA
asdad

kazık yediler lille in bu seneki marsilya ve psg maçlarına bakın nasıl darmaduman olmuş

Kjaer:"F.Bahçe'yi seçtim çünkü Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağım"

Kjaer:''Aziz Yıldırım babam gibi''
Kjaer:''Galatasaray'a gol atarak gerçek Fenerli olacağım''
Kjaer:''3 temmuz süreci çok önemliydi''
Kjaer:''Geçen sene 4 yıldızı takmamış olmamız Fenerbahçe'nin büyüklüğünü gösterir''

"3 Temmuzdan bu yana..." diye başlayan cümleler şu an yükleniyor Kjaer'e......

Bu adama değmez. Şahsen GS bu paraya alsa üzülürdüm de bunu bile alamayız ki biz

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dün tv de biri buna Kayar demişti :D

Sonra öbürü düzeltmisti yok yok Kayır diye okunuyor diye:D

Bu arada iyi kazık girmiş. Lille den aslında alınacak adam Basa dır. Taş gibi stoper!

Geri
Üst Alt