Simon Kjær Resmen Fenerbahçe'de!

Bonservisi biraz fazla gibi ama iyi stoper bence

Sent from my iPhone using Tapatalk

Stopere bu kadar para veriyorlarsa diğer mevkilere kimleri alacaklar onu merak ediyorum ben. Bu sistemde en az 10-15 civarı vermeleri lazım"yıldız"lar için.

Antu'dan inciler hahaha...

Ömer Eryilmaz - 17.06.2015 14:52

"sampiyonlar ligini kazanmayami geldim dedi cümlelerin arasinda yoksa benmi yanlis anladim ? "

bunlar niye maasi kap'a bildiyormiyor? pereira'nin maasi'da bildirilmedi

terrenao,pereire,kjaer in maaşını neden açıklamıyorlar taraftardan mı çekiniyorlar fb yi batıracak aziz böyle davam

Bonservisi çok para. Bu adama o kadar para vermek mantıksızlıkdır. Ama zaten Aziz A. Ş. nin mantıkla bir ilgisi yok.

Hayırsız olsun.

GT-I9300 Tapatalk

Bu adam cok cok cok iyi olsaydi Lille'de olmazdi, ama kotu adam da demem. Sonuc olarak o para fazla bu adam icin. Neyse bize ne, giren fenere sonucta. :oley:

ntvspor bonservisini,sözleşmesi boyunca alacağı paraları üstüste koyup tl ye çevirip şukadar tl ye patladı diye haber yaptımı ?

Sneijder parasına stoper almışlar. Kjaer elbette kaliteli bir oyuncu, katkısı da olacaktır ama bence bu paralara daha iyi isimleri getirebilirler farklı mevkilere.

Elinde alves, kadlec egemen varken, bir stopere bu kadar para vermek ağır mallıktır. İyi oyuncu tamam ama egemende onun kadar oynar TR liginde. O paraya üstüne koyup nani ve dzekoyu alsalar o zaman süper iş yapmış olurlardı. Neyse giren onlara bize ne

Chedjou nun yerine isteyen futbol zekalari var hatta bugun bile o tarz mesajlara rast geldim. Allah akil fikir versin..

Koca yürekli adam Kjaer: "Top kaleye girsin gol olsun, golü kimin attığı serbest vuruşları kimin kullandığı benim için çok önemli değil." :oley: :hat:

Geri
Üst Alt