Simone Inzaghi, Al Hilal'in Yeni Teknik Direktörü Oldu

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1000126802.webp

RESMİ: Simone Inzaghi, senelik 26 milyon avro maaş karşılığında iki yıllık sözleşmeyle Al Hilal'in yeni teknik direktörü olarak anlaştı.

Kötü bir Okan Buruk taklidi.

Osimhen'in kalması açısından sıkıntılı bir iş.

26 milyon maaş ne kardeşim artık oha ya

İnterde takımın bel kemiği oyuncular yaşlandı kurduğu sistem de cortlamak üzereydi tam zamanında ayrıldı takımdan. Futbolculuk hayatında toplam kazandığı paradan fazlasını 1 sene teknik direktörlük yaparak kazanacak mantıklı bir iş yapmış

Benim anlamadığım 26 da durduran ne çıkaran ne ? Mesela 15 milyon verseler gelmeyecek miydi? Hatta o bile fazla da 10 milyon verseler yine giderler bence ne alaka bu paralar.

Şu İnzaghi'yi bir tek benmi sevmiyorum.Oyunculuğunuda sevmiyordum.Fatih Hocama yaptıklarındanmıdır nedir , finalde bile kaybetsin diye içimden geçirmedim desem yalan olur.Tamam para pulda yerini bulmuş.Yolu açık olsun diyemeyeceğim.Kolay kolay böyle temennilerde bulunmam ama konu İnzaghi olunca durum budur.

Şu İnzaghi'yi bir tek benmi sevmiyorum.Oyunculuğunuda sevmiyordum.Fatih Hocama yaptıklarındanmıdır nedir , finalde bile kaybetsin diye içimden geçirmedim desem yalan olur.Tamam para pulda yerini bulmuş.Yolu açık olsun diyemeyeceğim.Kolay kolay böyle temennilerde bulunmam ama konu İnzaghi olunca durum budur.
Sen Inzaghi'leri karistiriyor olabilir misin?

Benim anlamadığım 26 da durduran ne çıkaran ne ? Mesela 15 milyon verseler gelmeyecek miydi? Hatta o bile fazla da 10 milyon verseler yine giderler bence ne alaka bu paralar.
Jesus ve Pioli gibi sıradan sayılacak hocalar bile 10 milyon euro kazanmışken 3 senede 2 ŞL finali oynayan adamın o paralara gitmesi imkansız.

Zaten mesele oraya gitmeyi kabul edecek adamları bulmak, ilk kez zirvede bir teknik direktör gitmeyi kabul etti.

Geri
Üst Alt