- 16 Haziran 2010
- 203.825
- 155.788
- 6.838
RESMİ: Simone Inzaghi, senelik 26 milyon avro maaş karşılığında iki yıllık sözleşmeyle Al Hilal'in yeni teknik direktörü olarak anlaştı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gitmemek için uçuk rakam istedi araplarda verdi o rakamı.Benim anlamadığım 26 da durduran ne çıkaran ne ? Mesela 15 milyon verseler gelmeyecek miydi? Hatta o bile fazla da 10 milyon verseler yine giderler bence ne alaka bu paralar.
para her kapıyı açar ama kilitleyemez koçumGitmemek için uçuk rakam istedi araplarda verdi o rakamı.
Sen Inzaghi'leri karistiriyor olabilir misin?Şu İnzaghi'yi bir tek benmi sevmiyorum.Oyunculuğunuda sevmiyordum.Fatih Hocama yaptıklarındanmıdır nedir , finalde bile kaybetsin diye içimden geçirmedim desem yalan olur.Tamam para pulda yerini bulmuş.Yolu açık olsun diyemeyeceğim.Kolay kolay böyle temennilerde bulunmam ama konu İnzaghi olunca durum budur.
Olabilirim Flippo inzaghi benim bahsettiğim .Sen Inzaghi'leri karistiriyor olabilir misin?
Daha Inter'in hocasi hangi Inzaghi oldugunu bilmiyor muydun bu zamana kadar?Olabilirim Flippo inzaghi benim bahsettiğim .
Jesus ve Pioli gibi sıradan sayılacak hocalar bile 10 milyon euro kazanmışken 3 senede 2 ŞL finali oynayan adamın o paralara gitmesi imkansız.Benim anlamadığım 26 da durduran ne çıkaran ne ? Mesela 15 milyon verseler gelmeyecek miydi? Hatta o bile fazla da 10 milyon verseler yine giderler bence ne alaka bu paralar.
Yok okadar değilde , biran inzaghi kelimesi bende kötü şeyler çağrıştırdı diyelim.Daha Inter'in hocasi hangi Inzaghi oldugunu bilmiyor muydun bu zamana kadar?