Sinan Bolat Galatasaray'da

bizim bu futbolcu ücretlerini kim belirliyor çok merak ediyorum..bol keseden dağıtıyorar paraları..yedek kaleci için 1.3 milyon nedir aga..

[media]https://www.youtube.com/watch?v=IbAHhgwPCv4[/media]

Herhalde kulüpte bu tür birsey var:

1-a-goldesel.jpg

:D :D :D :D :D

Gene sinirim tepeme çıktı. Tşkler unal başkan.

| Geçtiğimiz sezon Eray İşcan, Aykut ve Ufuk Ceylan toplamda 535.000 € ücret alıyordu.

Sinan bence de iyi bir kaleci . Geçen sene kayserideki istatistikleri yanıltmasın . Defans diye bir şey yoktu orada . Benim sorunum yedek kalecilere biraz fazla para verilmesi .

yahu maliyet hesabı yapanları bukadar küçümsemeyin. adamları bi anlamaya çalışın neden bukadar dert ediyorlar kendilerine.

bu sene şu finansal fair play denen şeyden ucuz kurtulduk. bunun üstüne absürd bi şekilde yenilenen (iyileştirilen) sözleşmelerde ortada.

henuz ortada sponsorda yok.

seneye cl yi tehlikeye atmak istemiyor maliyeci yaftası yapıştırdığınız arkadaşlar.

eyv. para yönetimi konusunda başkana bende güveniyorum ama bişeylerinde iyi gitmediğinin farkındayız.

endişe etmekte herkesin hakkı var.

geçen sene kayseride aldığı paraya bakın bir de bizdeki paraya günahı boynuna bu sözleşmeleri kim imzalatıyorsa futbolculara bu Dünya'da epey yük kaldırdı.

-Büyüyünce ne olacaksın evlat ?

-Büyük takımlarda 2. veya 3. kaleci olacağım amcağğ .

Hayirli olsun cok iyi transfer

Bu sezon bizi baya rahatlatir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bunlar muslerayı satıp bunu 1. kaleci olarak sinanı alma gibi bir düşünceye girmemişlerdir inşallah yoksa o nasıl para lan ! Ayrıca eraya da neden zam yaptın madem bunu alacakdın

Iyi kaleciydim ..keske bırakmasaydım

Alman alt yapi + türk pasaport

GS 3 kaleci iyi olurdu

* LG G2 Tapatalk *

Geri
Üst Alt