Sinan Bolat Galatasaray'da

Bonservisinden dolayı çok eleştirildi ama bence harika bir transfer yaptık.400 bin kira ücreti 900 bin yıllık ücret olsa kimse bir şey demeyecekti.

Şöyle istatistiklerle anlatayım önemini

YoS0IUo.png

zuSygsO.png

sqTJGWu.png

6pzV2ZV.png

Eray,Aykut ve Ufuk'u toplasan bir Sinan etmiyor.Avrupa Kupası'ndaki maç sayısı yeter.Muslera sakatlandığında rahatlıkla oynatabileceğimiz bir kaleciyi aldık.Ligde kontenjan açmak için Muslera bile kesilebilir bazı maçlarda.Uzun bir aradan sonra Milli kalecimiz oldu ayrıca.

Futbol Takımı'nda konusunu açarsak iyi olur.Muslera'nın formayı montajladım Sinan'a.:)

RKVYBKE.png

yahu maliyet hesabı yapanları bukadar küçümsemeyin. adamları bi anlamaya çalışın neden bukadar dert ediyorlar kendilerine.

bu sene şu finansal fair play denen şeyden ucuz kurtulduk. bunun üstüne absürd bi şekilde yenilenen (iyileştirilen) sözleşmelerde ortada.

henuz ortada sponsorda yok.

seneye cl yi tehlikeye atmak istemiyor maliyeci yaftası yapıştırdığınız arkadaşlar.

eyv. para yönetimi konusunda başkana bende güveniyorum ama bişeylerinde iyi gitmediğinin farkındayız.

endişe etmekte herkesin hakkı var.

aynen endişeliyiz reyiz

Sinana burun kivirmistim zamaninda, pismanim bunun icin. Hosgeldin kocum hosgeldin, aldigin para helal olsun.

Bence iyi kaleci Sinan.. Eray Aykut Ufuk baltalarından çok çok daha iyi hem de..

Yedke kaleci lazımdı evet ama bu kadar para vermek, bilemiyorum.

Hayırlı olsun takımımıza.

Geri
Üst Alt