Sinan Bolat Galatasaray'da

1.3 mio fazla ama tepki verildiği kadar da değil , sonuçta sinan boş bir kaleci değil.. asıl taraftarı delirten , eray çöpüne verilen paralar oldu. serbest bıraksak kulüp bulamayacak adamı seneler içinde milyoner edeceğiz.. bu sözleşmeyi kim önerdi acaba, hangi mantıkla

Öncelikle camiamıza hayırlı olsun bu transfer. Sinan Bolat refleksleri çok iyi olan bir kaleci değil. Ama kötü de bir kaleci değil bence. Yedek için çok yerinde bir transfer. Hatta zaman zaman zayıf takımlara karşı ligde de kullanabiliriz. Ama benim memnun olmadığım şey şu, madem Sinan'ı alınacaktınız, o zaman niye Eray gibi yeteneksizi milyoner yaptınız? Şimdi Eray muhtemelen kupa maçlarında bile oynamayacak. Genelde Sinan oynar. Kısacası adam yattığı yerden paraları götürecek. 3. kaleci olur desek, 3. kaleciye 1 milyona yakın para verilmez. Ayrıca aslanlar gibi Alperen, İsmail Çipe ikilisi var. Haa o ikisi de soru işareti. Ama en azından umut var. Belki tutar diye bekliyoruz. Eray'ı niçin bekleyelim? Hiç bir sebep yok. Hatta adamın kalecilikle alakası yok.

Hayırlı olsun. Türkiye Kupası ve bazı lig maçlarında oynatabileceğimiz bir kaleci.

zayıf takımlara karşı toplamda 8-9 lig maçında muslera dinlendirilebilir, yerine sinan oynatılabilir. bu mantıkla alındıysa doğru yok muslera sakatlanana kadar oynamayacaksa mantıksız.

bazı yorumları okuyorum da...

ameliyata girdiğinde doktora "narkoz vermeyin kontrol edicem bakiim doğru yapıyor musunuz"... veya bindiği uçağın pilotuna "sen biraz kenara kay bakim ben kullanıcam" diyebilecek potansiyele sahip arkadaşlarımızın olduğunu görünce 3-5 sene içinde dünyanın tek süper gücü olacağımıza olan güvenim artıyor...

:)

Sinan Bolat iyi trasnfer de kardeşim adama 600 bin versen de gelir.Çünkü geçen sene Kayseri'den 300 bin alıyordu.Bu paralar başka birilerinin cebini dolduruyor, basmıyor mu kafanız???

EDİT:Kayseri'den 500 bin alıyormuş.Sonuçta 2.5 katını vermişiz.

Güzel başlamışsın. Kötü bitirmişsin. Kafamın basma ölçer misin sen?

Yürü git gece gece insanın asabını bozma terbiyesiz herif.

Güzel başlamışsın. Kötü bitirmişsin. Kafamın basma ölçer misin sen?

Yürü git gece gece insanın asabını bozma terbiyesiz herif.

Sinirlenmene gerek yok beni raporlayabilirsin. Tabi bir Galatasaraylının bir Galatasaraylı raporladığı görülmüş şey değildir.

Şimdi 140 milyona fanila alıcaz isim de yazdırırsak 155 filan.Sonra o paralar Eray'ın Sinan'ın maaşını anca karşılayacak.

Geçtiğimiz sezonki Kayseri macerasını es geçmemiz lazım. O Kayseri takımının kalesine Muslera'da geçse aynı tarife olurdu. Bununda dışında Sinan'dan çok aşırı bir beklentim yok. Bir sürpriz yapar mı bilemem.

Florya'da açlık sınırının 2 milyon euro olduğunu düşünürsek şu an Sinan baya baya aç kaldı denilebilir

45-50 milyon euro toplam maaş tablosunda yedek kaleci 1.3 normal bence.

Kimse maliyecilikten yapmaktan zevk almıyor...Öyle anormal paralar ödeniyorki bizde maaş olarak en rakamdan matematikten çakmayan taraftar bile işkillenir..

bir şeyler dönüyor kulüpte akılla izanı yok bu maaş ödemelerinin..

eraya verilen paralar, burak yılmazın 3 milyon Euroyu 33 yaşında garanti alacak olacak olması vs vs..

bana kimse herşey normal sen git yat diyemez..

30 yıllık GSARAY lıyım böyle maaş politikası görmedim..

Sizce Porto biz sizden para almıyoruz zaten bari Sinan'a fazla verin mi demiştir???

Ben onu kasdetmedim. Bizim taraftarın bakış acısını anlatmaya calıstım. Bizene abi ne aldıgından?yıllarca bu muasebeci taraftarımızın yönetim versiyonu yuzunden sarplarla barışlarla oynadık. Ne alıyorsa alıyor. Oturur macımı izler keyfime bakarım

burda garip olan sinan bolatın sözleşmesi degil erayın sözleşmesi.u21 in kalecisini 3.kaleci yaparım eraya forma falan vermem.muslera zaten çogu maç oynar sinanla idare ederlerdi.eray ne alaka

Geri
Üst Alt