Sinan Bolat Galatasaray'da

Eray, Aykut ve Ufuk'dan iyi. Bir yedek icin daha iyisini bulamazdik. Belki Hakan Arikan, ama sonucta fark etmiyor. 1 seneligine de olsa isabetli bir transfer.

Taraftar profilimiz gerçekten yerlerde. Sadece biz değil Türkiye'nin genel profili bu maalesef. Tamam biraz fazla olabilir maaşı ama sene içinde Muslera'yı dinlendirip 1 adet kontejyan açmış olacağız. Alsak neden yerli kaleci alınmadı dersiniz, alınsa maaşı çok fazla dersiniz. Belki Muslera satılacak onun hazırlığını yapıyor yönetim. Sinan da bir Muslera değil ama kötü bir kaleci de değil.

Yönetim iki senedir beklediğim transferleri yapmaya devam ediyor. Bundan sonra sağ bek ve forvet transferi olur inşallah.

Forumda ki bazı tipleri anlamak mümkün değil.Neymiş 2. kaleci gerekliymiş ..... Biz gereksiz mi dedik?!! Yalnız biri bana şunu izah etsin, bu adama 700 bin mi veren vardı ki biz gittik 1.3 veriyoruz.Acaba diyorum vergileri kulüp ödüyordu da artık oyuncu mu ödüyor lakin tek açıklaması bu olabilir.Aksi halde apaçık GALATASARAY HORTUMLANIYOR.

Forumda ki bazı tipleri anlamak mümkün değil.Neymiş 2. kaleci gerekliymiş ..... Biz gereksiz mi dedik?!! Yalnız biri bana şunu izah etsin, bu adama 700 bin mi veren vardı ki biz gittik 1.3 veriyoruz.Acaba diyorum vergileri kulüp ödüyordu da artık oyuncu mu ödüyor lakin tek açıklaması bu olabilir.Aksi halde apaçık GALATASARAY HORTUMLANIYOR.

Hortumlanıyor bizde aval aval seyrediyoruz.

Ama merak etme Galatasarayın parası yemeyle bitmez ;)

BlueTapa

Taraftar profilimiz gerçekten yerlerde. Sadece biz değil Türkiye'nin genel profili bu maalesef. Tamam biraz fazla olabilir maaşı ama sene içinde Muslera'yı dinlendirip 1 adet kontejyan açmış olacağız. Alsak neden yerli kaleci alınmadı dersiniz, alınsa maaşı çok fazla dersiniz. Belki Muslera satılacak onun hazırlığını yapıyor yönetim. Sinan da bir Muslera değil ama kötü bir kaleci de değil.

Senin avatardaki forma cok iyi keske onun gibi yapsalarsi bu sezonun formasini ya

Sinan Bolat iyi trasnfer de kardeşim adama 600 bin versen de gelir.Çünkü geçen sene Kayseri'den 300 bin alıyordu.Bu paralar başka birilerinin cebini dolduruyor, basmıyor mu kafanız???

EDİT:Kayseri'den 500 bin alıyormuş.Sonuçta 2.5 katını vermişiz.

Bir yedek kaleci için bu kadar para verilmemeli.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 ) Kayseri geçen sene Sinan için portoya kiralama bedeli ödedi mi ?

2 ) Kayseri geçen sene Sinan 'ın kendisine ne kadar ödedi ?

3 ) Porto açısından bize kiralamalarının geçen sene bizim Norwich-Elmander mevzusuyla aynı olma durumu varmıdır ?

+ kigili + ferit sahenk

Kimbilir daha kimler para basiyor bunlara

Bak onları unutmuşum . Bizim sandığımızdan daha zenginler . Allah'tan ada'mız , Riva falan var da rahatız onlar da olmasa güveneceğimiz kaynak yok . GS'li iş adamları da ortalıkta yok . Eskiden Sakıp Sabancı vardı büyük destek sağlardı Galatasaray'a . Şimdi Ali Sabancı falan yönetimde yer alsa Pegasus sponsor olsa fena mı olurdu ?

Tamam sinan icin daha dogrusu yedek kaleci fazla para veriyoruz

LAKIN bizim ligden yedek kaleci almaya kalksak en az 3m euro bonservis + en az 1m euro maas verecektik

Bu acidan bakilirsa sinan bolat transferi sudan ucuz

Rotasyon için harika oldu.Farkındamısınız bilmiyorum ama Türkiye liginde 5 yabancı oynatabileceğiz.Rotasyona gireceğimiz maçlar için harika bir transfer oldu.

Geri
Üst Alt