Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
1milyon alacakmış kendisi sadece
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gecen sene 14 macta 23 gol yemis muthis kaleci .d
git bide ochoa nın yediği gol sayısına bak ligdeki. kötü kaleci olduğu anlamına mı geliyor bu![]()
Forumda ki bazı tipleri anlamak mümkün değil.Neymiş 2. kaleci gerekliymiş ..... Biz gereksiz mi dedik?!! Yalnız biri bana şunu izah etsin, bu adama 700 bin mi veren vardı ki biz gittik 1.3 veriyoruz.Acaba diyorum vergileri kulüp ödüyordu da artık oyuncu mu ödüyor lakin tek açıklaması bu olabilir.Aksi halde apaçık GALATASARAY HORTUMLANIYOR.
Taraftar profilimiz gerçekten yerlerde. Sadece biz değil Türkiye'nin genel profili bu maalesef. Tamam biraz fazla olabilir maaşı ama sene içinde Muslera'yı dinlendirip 1 adet kontejyan açmış olacağız. Alsak neden yerli kaleci alınmadı dersiniz, alınsa maaşı çok fazla dersiniz. Belki Muslera satılacak onun hazırlığını yapıyor yönetim. Sinan da bir Muslera değil ama kötü bir kaleci de değil.
Eray, Aykut ve Ufuk'dan iyi. Bir yedek icin daha iyisini bulamazdik. Belki Hakan Arikan, ama sonucta fark etmiyor. 1 seneligine de olsa isabetli bir transfer.
Taraftar profilimiz gerçekten yerlerde. Sadece biz değil Türkiye'nin genel profili bu maalesef. Tamam biraz fazla olabilir maaşı ama sene içinde Muslera'yı dinlendirip 1 adet kontejyan açmış olacağız. Alsak neden yerli kaleci alınmadı dersiniz, alınsa maaşı çok fazla dersiniz. Belki Muslera satılacak onun hazırlığını yapıyor yönetim. Sinan da bir Muslera değil ama kötü bir kaleci de değil.
Onların en azından sponsorları falan var . Koç ve Ülker şirketleri korkunç paralar veriyorlar . Bizde öyle değil maalesef. Hem forma rekoru diye bir şey yok . Varsa bile geçen sene 425 bin forma ile biz kırdık .
+ kigili + ferit sahenk
Kimbilir daha kimler para basiyor bunlara