Sinan Bolat Galatasaray'da

Bak onları unutmuşum . Bizim sandığımızdan daha zenginler . Allah'tan ada'mız , Riva falan var da rahatız onlar da olmasa güveneceğimiz kaynak yok . GS'li iş adamları da ortalıkta yok . Eskiden Sakıp Sabancı vardı büyük destek sağlardı Galatasaray'a . Şimdi Ali Sabancı falan yönetimde yer alsa Pegasus sponsor olsa fena mı olurdu ?

Bizdekiler hep rant pesinde

Ali sabanci yonetici olsa belki deli gibi para basardi

Ama yonetimde olmayan "aman basarili olmasinlar" diye destek cikmak istemiyor baskana veya yoneticilere

Fenevlilerde mesela bunu takdir ediyorum.. Adamlar birbirlerine cok kenetli her daim kuluplerine destek cikiyorlar cikar rant dusunmeden

Bizdekiler hep rant pesinde

Ali sabanci yonetici olsa belki deli gibi para basardi

Ama yonetimde olmayan "aman basarili olmasinlar" diye destek cikmak istemiyor baskana veya yoneticilere

Fenevlilerde mesela bunu takdir ediyorum.. Adamlar birbirlerine cok kenetli her daim kuluplerine destek cikiyorlar cikar rant dusunmeden

Valla helal olsun . Belki bu kadar körü körüne destek verdikleri için çok büyük zarara uğrayabiliyorlar ama en azından da destek veriyorlar . Taraftar , yönetim el ele hareket ediyor . Bizde öyle değil mesela . Fatih Terim gitti diye bir çoğu Galatasaray'dan ilişkisini kesti . Fatih Terimin yerine Mancini geldi diye destek verilmedi . Halbuki Mancini çok da başarısız değildi hatta çok başarılıydı . Geçen sene Fatih Terim döneminde ilk yarıdaki kendi sahamızda Antalya ve Rize maçlarını alsaydık daha değişik işler olabilirdi belki şampiyon bile olabilirdik . Aynı şekilde Prandelli'ye de yapılacak . Hatta yapılmaya başlandı bile . Sabri gitti diye yönetimi kesenleri mi ararsın Prandelli istifa diyenleri mi ararsın . Destek vermede şüphesiz ki katkımız 0 .

muslera seneye gider artık sinan daha 25 yaşında 7-8 sene korur iyi oynarsa.muslera burdaki ergenlerin deli gibi arzuladığı kadar vazgeçilmez değil bana göre.

hala yıllık ücreti fazla diyenler var

2.KALECİ OLARAK ERAY GİBİ VAR ARKADAŞLAR HATIRLATIRIM KALEDE ERAY VARR ERAY DİYORUM YA

Editlendi

eray yahu 1.97 boy olmasına rağmen frikikten aşırtma golü yiyen

hayırlısı olsun deyin geçin, GS de ne para ne de Transfer bitmez :D para yok demeçleri palavra daha öğrenemediniz mi !

Kayseri'den yarım sezon için 500 bin aldı. Bilip bilmeden konuşmayalım.

Teşekkür ederim ,

Kayseri bu kiralama için Portoya para ödedi mi ?

Porto Sinan'a sözleşmesi gereği ne kadar ödemek zorunda ?

Kiralama bedeli vermediğimiz düşünüldüğünde 1,3 milyon avro = Porto'nun Sinan'a olan mükellefiyeti olabilir mi ?

Teşekkür ederim ,

Kayseri bu kiralama için Portoya para ödedi mi ?

Porto Sinan'a sözleşmesi gereği ne kadar ödemek zorunda ?

Kiralama bedeli vermediğimiz düşünüldüğünde 1,3 milyon avro = Porto'nun Sinan'a olan mükellefiyeti olabilir mi ?

ole zaten sadece 200 bin fazladan odenmis oda menejerine

sinan bolat öyle diyo :D
gurbetçi olduğundan sesleri tam çıkaramayabilir. Öyle taffuz etmesi sana o şekilde yazma hakkı vermez ama. (Küfretse buraya yazabilecek misin örneğin.?)

Diğer mesajlatında da tekrar, koyu & iri karakter kullanımı ve profesyonel futbolcumuza hakaretler vardı. Konudan 3 gün uzaklaştırma uygulandı.

Selamlar.

Sinan Bolat iyi trasnfer de kardeşim adama 600 bin versen de gelir.Çünkü geçen sene Kayseri'den 300 bin alıyordu.Bu paralar başka birilerinin cebini dolduruyor, basmıyor mu kafanız???

Valla biz salak olduğumuz için kafamız basmıyor. Ayrıca takımı biri soyuyorsa bunu denetleyecek bir çok kurum var. Gidersin divan kuruluna çıkarsın kürsüye sorarsın hesabını. Gerekli cevabıda alırsın beğenmezsen seçime gidersin başkan adayı olursun ne diyeyim.

Burada monarşi yok , aziz gibi diktatörlük yok. Başkan çıkıyor üyeler oy verip seçiyor. Neyin hesabını yapıyorsunuz anlamıyorum.

Ayrıca oyuncu geçen sene yarım sezon için 500 bin almış. Porto ile anlaşması ne kadar pek bilinmiyor. 1 milyon euro alsa zaten sende onu ödemiş oluyorsun.

Biz neden bazı oyuncuları gönderemedik adam zaten parasını alacak klübünden. Sinan da bize gelmese zaten alacak parasını neden daha aza imzalasın???

Öyle olsa bile yine de çok fazla, 2.5 katı.

YARIM SEZON 1 SEZON DEGIL

1 SEZON = 1 MİLYON EURO

Adam bu parayı alıyor. O 300 bin euro'nun 100 bin'i portodan kalan ödeme (kiralama ücreti olarak düsün), 200 binde menejere

Yanı fazla filan değil. Mali hesapları bırakabilirsiniz.

Geri
Üst Alt