Sinan Engin: "F.Bahçe taraftarları UEFA binasını yakarlar"

keşke böyle bir şeyi deneseler,sonra başlarına neler geliyor :happy::happy:

Yav bi bitsenizde kurtulsak,valla bombos adamlarsınız,sizi izleyeninde o kanala cıkaranı da Allah bildigi gibi yapsın..

ulan ateş olsalar cürümleri kadar yer yakamaz bu dangalaklar bu panda ne zırvalıyor

Sinan zamanında otel odalarında tapelerde yazdığı gibi g.t sıcak mı bol bol kontrol etmiş.

Bunlara büyükleri " Dil Öğrenin " deyince bunlar olayı yanlış anlamış... :rolleyes:

bide bunun aziz metrise ilk girdiğinde konvoylarla almaya gidecek olanları vardı, onlar daha samimiydi :(

Ahahah. Isviçre polisinin eli armut toplayacak heralde. ulan sizi havalanindan içeri sokmazlar. En çok üzüldügüm nokta dünya şike yi utanç verici bir sey olarak görürken benim kendi ülkem okadar yavşaklaşmişki, "Hirsizi nasil aklarim, nasil şampiyon yaparim" derdindeler. Türkiye de bugün olup bitenler Türkiye nin gelecekte nasil bir ülke olacagini işaret ediyor. 20 senede hiç bir şeyin degiştigini görmedim. Hatta daha kötü oldu. Artik açik açik yapilir oldu şerefsizlik. Bu memleket iflah olmaz.

Isvicre polisi aklinizi alir haberiniz olmaz..orda sikeci babalariniz yada torpil kurtarmaz sizi..bir bakmissiniz isvicre hapisinde ibis olmussunuz...

lan Sinan fb anca kendi stadini yakar.fb lilerin komik oldugunu biliyordum da,ama salak olduklarini şike sürecinde sonra gördüm.

Ahahah. Isviçre polisinin eli armut toplayacak heralde. ulan sizi havalanindan içeri sokmazlar. En çok üzüldügüm nokta dünya şike yi utanç verici bir sey olarak görürken benim kendi ülkem okadar yavşaklaşmişki, "Hirsizi nasil aklarim, nasil şampiyon yaparim" derdindeler. Türkiye de bugün olup bitenler Türkiye nin gelecekte nasil bir ülke olacagini işaret ediyor. 20 senede hiç bir şeyin degiştigini görmedim. Hatta daha kötü oldu. Artik açik açik yapilir oldu şerefsizlik. Bu memleket iflah olmaz.

Baştakiler hırsız olunca normal bir durum tabiiki de.

Geri
Üst Alt