Sinan Engin: "F.Bahçe taraftarları UEFA binasını yakarlar"

Ben destekliyorum sinan'ı ,

umarım benzeri daha fazla şeyler söyler ,,

birde bu adamlar bunları konuşuyosa mutlaka biryerlerden birşeyleri hissettiler .

Baştakiler hırsız olunca normal bir durum tabiiki de.

20 sene önce "Özal yidi, amma yaptida adam" diyorlardi. Bugün aynisini başka biri için diyorlar. Geçen burda birileri "Sarigül'de yer nolmuş sanki" gibisinde konuşuyordu. Aslinda bunlarda fenerliler gibi ne b'k yediklerini iyi biliyorlarda insanliktan nasibini almamiş, inançlarina göre münafik diye kategorize edilebilecek insanlar.

20 sene önce "Özal yidi, amma yaptida adam" diyorlardi. Bugün aynisini başka biri için diyorlar. Geçen burda birileri "Sarigül'de yer nolmuş sanki" gibisinde konuşuyordu. Aslinda bunlarda fenerliler gibi ne b'k yediklerini iyi biliyorlarda insanliktan nasibini almamiş, inançlarina göre münafik diye kategorize edilebilecek insanlar.

Yiyenin anası ağlamaz hesabındalar işte. Her kim hak hukuk yiyor ve insanları kandırıyorsa burunlarından gelsin fitil fitil.

İnsanları galeyana getirip kenara çekiliyorlar sonra vay efendim Türk futbolunda şiddet niye bitmiyo, böyle hödüklerin yüzünden işte

Yiyenin anası ağlamaz hesabındalar işte. Her kim hak hukuk yiyor ve insanları kandırıyorsa burunlarından gelsin fitil fitil.

Beddua filan etmiyorum çünkü onu bile haketmiyorlar. Tek dileğim, ahiret günü gaflete düşüp hakkımı helal edecek olsam, ülkemin durumunu hatırlatsın yaradan. Tek bir kişi-kurum için filan söylemiyorum, isteyerek kim hakkımızı yediyse ve bildiği halde onlara çanak tuttuysa..

Anca Saraçoglunu yakarlar

images

Biran için pasaport kontrolünde ellerinde benzin bidonlarıyla bekleyen fenerliler geldi gözümün önüne :D Vay bidon vay :D

bu kadar olmaz yaaa koskoca milan juve küme düştü şikeden Fenerbahçe kim yaaa :) fener üzülmesin diye ne yapacaklarını şaşırdılar play off onalr için çıktı yabancı kısıtlaması onlar için çıktı medya zaten onları destekliyor ve hala mağdur edebiyatı bıktık artık yeter!!!

fener taraftarının şikeyi örtpas etmek için ortalık karıstırması ezik bjknin de isine geliyor

sinanın amacı da bu:crushed:

İlk önce bi güzel dayak yerler orada, sonra isviçre polisleri paşa paşa alırlar kodes'e tıkarlar bunları sonra burada ki siyasiler ağlar çıkarın onları diye.

Ne dev takımlar düştü şikeden cezalar aldı, afedersiniz şunu söylemek istiyorum ' La siz kimsiniz oğlum '

Bakim Walla çoh eyi yalıyor. Olum UEFA fenere cezayı kilitlediği zaman, fener taraftarının yakacağı tek şey benim orgazm sigaram olur. Hoş sigarayı bıraktım ama o keyifin üstüne bir tane yakılır!!!

Geri
Üst Alt