sinan engin

Ligin en az gol yiyen takımının en kötü yerinin savunması olması çok mantıklı evet.

Beyaz Futbol'un prime dönemlerinde yer etmiş ve her izlediğimde kahkahalarla güldüren olayların baş rolü kendisidir genelde. Minibüsçü taklidi ve gülmemeye çalışıp kendisini tutamadığı videolar aşırı iyi.

Beyaz show'un en komik adamı kendisidir.

Medya maymunu iki.
Birincisi Ahmet Çakar.

İlgi, prim, reyting nerede varsa orada olur bunlar. UEFA, Galatasaray'ı sonuncu yapacak duyumunu almış. Bir iş adamı arkadaşı demiş. Tüm Türkiye şizofren olmuş durumda zaten. Her yenilginin sebebi mutlaka karşı tarafın oyunudur algısı iliklerimize kadar işlemiş. Herkesi öyle sanıyoruz. Bayern Münih maçında bariz hakem hatası oldu ya adam başladı senaryo yazmaya.

Biz asla bu oyuna gelmemeliyiz. Bizi Avrupa'da istemiyorlar safsatası bizim gibi kulübe yakışmaz. Bunlar Fenerbahçe savunmalarıdır. Bu korkunç fikirlere prim vermesin kimse.

sinankozbişov.png

Gerek yemek programı
Gerek plastik boru reklamı
Gerek Şantiye reklamı
gerek kızarmış tavuk pazarlaması

futbol dışında paraya devam

Azılı bir Cimbom düşmanı tıpkı Ertem Şener gibi. Bu tip Bjkliler en nefretlik Bjklilerdir, aslında Fb uydusu olmaya dünden razı tipler bunlar. Aspordaki fetöcü ve kepçe operatörü herif gibi

Medya maymunu iki.
Birincisi Ahmet Çakar.

İlgi, prim, reyting nerede varsa orada olur bunlar. UEFA, Galatasaray'ı sonuncu yapacak duyumunu almış. Bir iş adamı arkadaşı demiş. Tüm Türkiye şizofren olmuş durumda zaten. Her yenilginin sebebi mutlaka karşı tarafın oyunudur algısı iliklerimize kadar işlemiş. Herkesi öyle sanıyoruz. Bayern Münih maçında bariz hakem hatası oldu ya adam başladı senaryo yazmaya.

Biz asla bu oyuna gelmemeliyiz. Bizi Avrupa'da istemiyorlar safsatası bizim gibi kulübe yakışmaz. Bunlar Fenerbahçe savunmalarıdır. Bu korkunç fikirlere prim vermesin kimse.

Tahircim ne yalan söyleyeyim

2 Bayern maçı ve üzerine Manchester maçı sonrası

Valla bende böyle düşünmeye başladım

Çok absürt kararlar çıktı hakkımızda

Net golümüzü ve penaltımızı vermedi adamlar göz göre göre

Bu İsrail filistin olaylarından dolayı sanki Türk takımlarına karşı bir anticephe oluşmuş olabilir Uefa'da

Şaşırmam yani

Tahircim ne yalan söyleyeyim

2 Bayern maçı ve üzerine Manchester maçı sonrası

Valla bende böyle düşünmeye başladım

Çok absürt kararlar çıktı hakkımızda

Net golümüzü ve penaltımızı vermedi adamlar göz göre göre

Bu İsrail filistin olaylarından dolayı sanki Türk takımlarına karşı bir anticephe oluşmuş olabilir Uefa'da

Şaşırmam yani
Kuruntudan başka bir şey değil. Bizi istemiyorlar sanrısı kendimi bildim bileli var.
Filistin mevzusuna girmek istemiyorum. Çıkamayız.

Kuruntudan başka bir şey değil. Bizi istemiyorlar sanrısı kendimi bildim bileli var.
Filistin mevzusuna girmek istemiyorum. Çıkamayız.
Valla Tahircim senin sanrı dediklerini biz gerçek olarak yaşıyoruz

Sen sanrı olarak görmeye devam edebilirsin

Hiçbir CL döneminde 3 maç arka arkaya bir takım aleyhine çok açık ve bariz bir şekilde net hatalar yapıldığını görmedim duymadım

Bu normal değil bence de

Saygılarımla

Geri
Üst Alt