Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tahircim ne yalan söyleyeyimMedya maymunu iki.
Birincisi Ahmet Çakar.
İlgi, prim, reyting nerede varsa orada olur bunlar. UEFA, Galatasaray'ı sonuncu yapacak duyumunu almış. Bir iş adamı arkadaşı demiş. Tüm Türkiye şizofren olmuş durumda zaten. Her yenilginin sebebi mutlaka karşı tarafın oyunudur algısı iliklerimize kadar işlemiş. Herkesi öyle sanıyoruz. Bayern Münih maçında bariz hakem hatası oldu ya adam başladı senaryo yazmaya.
Biz asla bu oyuna gelmemeliyiz. Bizi Avrupa'da istemiyorlar safsatası bizim gibi kulübe yakışmaz. Bunlar Fenerbahçe savunmalarıdır. Bu korkunç fikirlere prim vermesin kimse.
![]()
Sinan Engin: "Bana UEFA'dan duyum geldi Galatasaray'a..."
Beyaz Futbol yorumcusu Sinan Engin, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki son durumuyla ilgili aldığı duyumları aktardı.www.gsgazete.com
Kuruntudan başka bir şey değil. Bizi istemiyorlar sanrısı kendimi bildim bileli var.Tahircim ne yalan söyleyeyim
2 Bayern maçı ve üzerine Manchester maçı sonrası
Valla bende böyle düşünmeye başladım
Çok absürt kararlar çıktı hakkımızda
Net golümüzü ve penaltımızı vermedi adamlar göz göre göre
Bu İsrail filistin olaylarından dolayı sanki Türk takımlarına karşı bir anticephe oluşmuş olabilir Uefa'da
Şaşırmam yani
Valla Tahircim senin sanrı dediklerini biz gerçek olarak yaşıyoruzKuruntudan başka bir şey değil. Bizi istemiyorlar sanrısı kendimi bildim bileli var.
Filistin mevzusuna girmek istemiyorum. Çıkamayız.