Sinan Gümüş Resmen Galatasaray'da!

İşe yarar umarım forma sponsoru yok ama maşallah paralar akıyor su gibi..

ne yapmışta 500 bin euro alıyor anlamadım..hasinan kurt olsa tamam

Hayirli olsun. Iyi bir yetenege benziyor.

Ancak bu kadar genc futbolcuyu aliyoruz da ne olacak acaba? Hic sans bulacaklar mi?

Yoksa bunlari takasta kullanmak icin mi stokluyoruz :) Insallah formayi kaparlar.

Takoz Mevlüt'e Dünyaları vereceğimize Bundesliga'da oynamış adama 500 verilir problem değil yaşı genç sözleşmesi bitmiş..

Hepsi etken..

biz kanat lazım dedik bunlar sokaktan bulduklarını topluyorlar. umarım iyi çıkarda hepimizi mosmor eder ama 3.ligde bile oynayamayan 20 yaşında bir oyuncu bize ne verebilir bilmiyorum.

Bu ne lan. Almanya 3. liginde 20 yaşında olupta gol atamayan bir gurbetçiye verilen paralar komedi.

kim yapıyorsa bu sözleşmeleri acilen kulüpten uzaklaştırılmalı.

954732_4925864784488_415133348_n.jpg

Bu pare ile cok parti yapar bu...

Kücümsemeyin beyler. Stuttgart 2´nin oynadigi lig, 4 büyükler disinda herkesi yener. Bundan emin olabilirsiniz.

Videodaki tarz ilgi cekici. Insallah kendisini gösterebilir. Hiz, teknik, boy pos, hersey var cocukta.

Hayirlisi

şu paraları görünce insan gerçekten hayret ediyor

örneğin bir doktor senelerce okuyor aldığı maaş en fazla 10 bin tldir

demek ki bizim klübe gitsem ben top sektirebiliyorum desem kapıyı 50 bin avrodan açacaklar

Bedelsiz transfer ettiğimizden dolayı sanırım yıllık ücreti bu kadar yüksek.

Yoksa iyi transfer yinede , ücret olarak 200-300 K € dolaylarında olsaydı çok çok daha iyi olurdu.

Ne diyelim uzun yıllar Galatasaray'ımıza hizmet eder İnşallah ve gelişip iyi bir oyuncu olur.

Kaan Baysal ve Sinan Gümüş tamam sıra ''Yerli Reus'' Sinan Kurt'ta.

Sinan Kurt'u alin..O zaman sevinirz, cok büyük yetenek..

Ne olduğu belli olmayan amatör denebilecek bi bebeye 500 bin Euro mu ? Uyan ey galatasaraylı dolandırılıyoruz!

Geri
Üst Alt