Sinan Gümüş Resmen Galatasaray'da!

Furkan Özçal dediğiniz adam maç oynamadan 700.000€ kazandı ne diyonuz? Gelsin bi görelim.

3. ligde sürünen 20 yasina gelmis bir kere adindan söz ettirememis adama paralari sacmislar

Bu çocuğu hafife almayın. Trabzondaki yusuf seviyesinde şu an diye biliriz.

Kaan baysal transferinden daha ümitliyim

videolar her zaman yanıltıcı ama inanılmaz hızlı ve acayip adam eksiltiyor.son vuruş berbat yalnız.du bakalım inşallah gene devre arasındaki gibi bütün gençleri toplayıp hepsi yedek beklemez

furkan özçal yazan arkadaşa ise o kiralık gidiyor hep klübe bir zararı yok aldığı paranın şu anda

Hayırlı olsun, başarılı olur umarım.

Hayırlı olsun.

bi de bonservisi elinde gelmis

alman sana iyi mali belese vermez bu cocukta hicbir isik görmemisler ki sözlesme uzatma geregi bile duymamislar

Bariz kontra atak futbolcusu. O zaman aklıma şöyle bir soru geliyor: bu kadar etkili kontratak silahı neden yedek kalır? Cevabı ancak rezalet bir set hücumu oyuncusu olması olabilir. Sadece mantık yürüttüm yoksa neden oynamaz bu kadar hızlı güçlü dribbler bir futbolcu ??

zamaninda keske ben de futbola devam etseydim

bochum gibi dandik takimlarin 3. veya 4. lig takimlarinda biraz iyi oynayip hemen milyon dolarlik sözlesmeleri kapardim türkiyeden

Yok bizde genç yetenek gelişmez daha adam sahaya çıkmadı eleştirilere bak ilk maçta heyecandan iki hata yapar asarsınız çöp diye ondan sonra gidip.eskişehir gençler antepte parlar fenwrle kapışırız almak için olurda fener alırsa 10 milyon eur a başkana saydırırız, bu olmalı illa değil mi!

Yıllık kazancı gerçekten çok yüksek Scout ekibi bu sene de başarısız olursa yol verilmeli

Bizde kontratlari kim böyle yaptiriyorsa islak odun ile döveceksin..

Twitterde gördüm ismi şimdi...

Tarık çamdal nerden geldi? Almanya 3cü lig olmasın?

Kaiserslautern gibi A takımı 2.ligde oynayan takımdan Olcay Şahan geldi Türkiye Liginde yardırmaya başladı. Bi izleyin sonra karar verin.

Bizim ligide büyültmeyin, kimler kimler yıldız oldu.

Daha hala kontrat diyen adamlar var yahu inanılmaz.

Yabancı sınırı var yabancı hala anlamamakta inat ediyorsunuz.Bu sınır olduğu müddetçe ücretler daima yüksek olur...

Geri
Üst Alt