Sinan Gümüş Resmen Galatasaray'da!

Sanırsın ki forumdaki herkes yeminli mali müşavir. Sniejder 20 milyona gitsin, para için satılır mı? şöyle de böylede der durursunuz. O zaman kulübün kasasına girecek para önemli olmaz ama birine 500 bin verildi diye kulübün parası har vurulup harman savrulur oluyor. Bu kadar çok düşünmeyin. :)

Hayırlı olur inşallah. Umarım aldığı paranın hakkını verir de hakkında olumsuz düşünenlerin yüzünü kara çıkartır.

Tanımıyoruz, oynadıkca görecez artık. Umarım genclerimizin patlama yapacagı bir sezon olur.

Hemen bir çocuk yapayım, bir altyapıya koyayım, birde gidip 2-3 videosunu hazırlayıp youtube atayım. 5 senede 2 milyon euro garanti.

La euro birde euro haa hani şu 1 tanesi 2,9 TL ye denk gelen para cinsinden.

3 Lig'dan geliyor, orda 1.000 € kazandi.

Simdi Sampiyonar Liginde oynayan bir Takima gidiyor, 500.000 € kazaniyor.

Neden mi?

Cevap Spoilerde...

Epasaport_turkey.jpg

demirc3b6ren.jpg

Bence en yol almalisin..

Elinde boyle kaliteli bir scout ekibine sahip oldugun icin sukredecegine cekememezlikten pislik suruyorsun.

Emre Utkucan'a sor bakalim Hajrovic ve Ontivero transferleri kimler tarafindan yapilmis...

Hos Emre bunu aciklamayacak kalitede bir insan.

Her dedigi oyuncu aliniyor mu, bugune kadar kimleri onermis diye sorsan keske.

Keske Emre Utkucan anlatsa son 1.5-2 senedeki gelismeleri.

Ayrica Scout ekibini sak diye oyuncu listesi cikarmasi zor. Birkac yil takip etmeden oyunculari dogru bir sekilde analiz etmek mumkun degil.

Kardeş Emre Utku Can kim onu da tanımıyorum Scout ekibi kim onuda tanımıyorum ben bu transferler de de başarılı olamazlarsa gitsinler diyorum başarılı olduğu bir kişi bile yok.

Parasına fazla takılmayın bence en azından belli bir potansiyel var ve zaten ligde kazanacağımız bir maçtan gelen para maaşını karşılıyor. Belki bize 1-2 maç kazandırır ve parasını çıkartır.

Biz bu kafa ile gidersek bjk den beter oluruz. Bu adam ne yapmışta 500.000 euro alıyor anlamak mümkün değil! Kimse yabancı sınırlaması falan demesin. Bu sözleşmenin bir izahı olamaz. Tulun transferi gibi geliyor bana rezalet...

pino gibi herif. herşeyi iyi yapiyor sonunu getiremiyor:D bize çalimci herif lazimda bu baya abartiyor:D

neyse hayirli olsun. gelişim saglar umarim.:cigara:

Biz bu kafa ile gidersek bjk den beter oluruz. Bu adam ne yapmışta 500.000 euro alıyor anlamak mümkün değil! Kimse yabancı sınırlaması falan demesin. Bu sözleşmenin bir izahı olamaz. Tulun transferi gibi geliyor bana rezalet...

Oyuncu maaslari cok yüksek fln deniyordu ama hala 8-10 adam transfer ediliyor ve bunlardan en fazla 3'ü iyi futbolcu oluyor.

5 tane saglam adam al yeter arkadas kimse sana genc oyuncu fln al demiyor.. Aliyorsan ilk önce kiralayacak kulüp bulup sonra alacaksin.

Geri
Üst Alt