Sinan Gümüş

Aslan parçası geri dönmüş. Bir daha sakatlık görmeden devam eder inşallah.

Gelecek sezona damga vurabilir gibi görünüyor, umarım sakatlanmaz ve hamza gibi bir td ile çalışmaz.

ChpDRzlWkAAxaU7.jpg

Dikkatimi bir şey çekti sanki sakatlıktan sonra daha da çevik olmuş. Ben mi yanlış gördüm acaba

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sakatlığı sırasında boş durmadığı belli. Vücut olarak kalınlaşmış biraz. Gücü kuvveti artmış.

Ya bence o hep kuvvetli biriydi de böyle bugün daha da hızlı geldi bana. Karşısındaki adamların yavaş olması da böyle göstermiş olabilir bu Rize'ye bizim teknik oyuncularımız (bruma,Sinan ) hep sıkıntı yaratıyor

Son düzenleme:
ben mi abartıyorum bilmiyorum ama ronaldo vari hareketleri var bakalım sonu ne olacak

sinan ve bruma kerim frei ve gökhan töreden küçük.doğuşcan incedere 97li,muhammet yeşilyurt 98li.alacağımız mousset ve dembele daha 96lı.hücum güzel.

savunma için seneye semihi,hakanı göndermeli.koray-denayer-recep burak yılmaz(bonus kafa)-chejdou-yabancı stoper taşır bizi.

Boldladığım yer nerden çıktı?

13116639_1023131627775896_1011687882_n.jpg

sinanguemues18
Bizim için önemli bir gündü, finale yükselerek bu akşamki hedefimizi gerçekleştirdik. Sakatlığım sonrasında 20 dakika süre aldım ve kendimi sahada çok iyi hissettim. Yaklaşık üç aylık zaman diliminde bana verdikleri destek için sağlık ekibi ve hocalarım başta olmak üzere herkese, oyuna girerken bana sağladıkları ekstra motivasyon için ise taraftarlarımıza çok teşekkür ederim. Umarım bugün bulamadığım golleri ilerleyen maçlarda atabilirim.

Das war ein wichtiger Tag für mich. Wir haben einen wichtigen Schritt getätigt und das Pokalfinale erreicht. Ich habe nach dreimonatiger Pause 20 Minuten gespielt und es war ein tolles Gefühl, auf dem Platz zu stehen. Ich möchte an dieser Stelle allen danken, die in dieser Phase hinter mir standen: unsere Ärzte, unser Trainer, alle! Ein Extradank geht an unsere Fans, die mich nach meiner Einwechselung so großartig unterstützt haben.

finale kadar forma girip fenere saplaması dileğiyle keza tek şansımız sinan sneijder podolski gerisi faso fiso

Maşallah bu arada. Kaçırdıkları hiç problem değil uzun sakatlıktan döndü sorun değil. Adamların içinden geçti resmen. Mest etti. Yasinin normalde 90 dakika yapamadıklarını 20 dakikada yaptı

Bizim formamızla ilk çıktığı maç geldi gözümün önüne birden yara yara gidiyordu. Güçlü dönmüş geleceği parlak olur inşallah.

Allah sakatlık vermesin. Çok büyük futbolcu olacaksın çok

Geri
Üst Alt